Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πινέδα κούρεμα: Νέο λουκ φορώντας μπέρτα με το σήμα της Ένωσης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πινέδα κούρεμα: Νέο λουκ φορώντας μπέρτα με το σήμα της Ένωσης

Πινέδα κούρεμα: Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο παίκτης καθώς κουρεύεται

Ώρα κουρέματος για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, επισκέφθηκε το κομμωτήριο, προκειμένου να ανανεωθεί. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για το μηνιαίο του ραντεβού στο κομμωτήριο, το οποίο αυτή τη φορά είχε κιτρινόμαυρο χρώμα. Ο Μεξικανός φόρεσε μπέρτα με το σήμα της ένωσης αλλά και το όνομά του πάνω της. Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Η ομάδα ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027. Η Ένωση έκανε την υπέρβαση και ολοκλήρωσε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Η αντίσταση της Θέλτα (η οποία ήταν τεράστια)  κάμφθηκε και το deal έκλεισε με τον Πινέδα πλέον να μονιμοποιείται στα κιτρινόμαυρα.


Ο Μελισσανίδης ήθελε πολύ αυτή την μεταγραφή

Ήταν μια «επιχείρηση» που κράτησε μεγάλο διάστημα με τον μάνατζερ του Μεξικάνου να το παίρνει απόφαση έχοντας φυσικά αποδεχτεί την θέληση του Ορμπελίν και τους ανθρώπους της Ένωσης να δίνουν αγώνα για να υπάρξει συμφωνία απέναντι σε μια Θέλτα που γνωρίζει άριστα το μεταγραφικό «παιχνίδι». Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται μόνιμα σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους που έτρεξαν το θέμα όλη την χθεσινή κρίσιμη μέρα και… νύχτα το μεγάλο deal ολοκληρώθηκε. Ο Μελισσανίδης ήθελε πολύ αυτή την μεταγραφή και για προσωπικούς λόγους, όπως κάθε φίλος της ΑΕΚ, αλλά και για να ικανοποιήσει τον Ματίας Αλμέιδα που πάντα με διακριτικότητα είχε περάσει το μήνυμα και είχε πάρει την δέσμευση ότι θα γίνει ότι είναι δυνατό από την πλευρά της ΑΕΚ για να αποκτηθεί ο Μεξικάνος διεθνής.

Με την απόκτηση Πινέδα η ΑΕΚ πετυχαίνει μια πραγματικά ιστορική μεταγραφή. Ο κορυφαίος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος, βασικός στην εθνική της χώρας του και σε μια εξαιρετική ηλικία ανήκει 100% στην Ένωση. Το «παιδί» του Αλμέιδα μένει στον πλευρό του για να εκτοξευθεί ακόμα περισσότερο και να οδηγήσει την ΑΕΚ στην εδραίωση της κυριαρχίας της στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκές διακρίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις