Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζάρι προγνωστικά: Ενθουσιασμός για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι
LIFESTYLE

Ζάρι προγνωστικά: Ενθουσιασμός για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Ζάρι προγνωστικά: Τι ανήρτησε η τραγουδίστρια

Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τις ευρωπαϊκές χώρες, μετά την επίσημη παρουσίασή του στην ΕΡΤ, ως το κομμάτι που θα στείλει η Ελλάδα στη Eurovision. Το τραγούδι της Ελλάδας αλλά και το βιντεοκλίπ ενθουσίασαν το κοινό των Eurofans με το δεύτερο να έχει συγκεντρώσει μέσα σε τέσσερις μέρες, 2 εκατομμύρια προβολές. Η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την ανοδική πορεία του «Ζαριού» στο Instagram. «Ζάρι, νούμερο 1 σε Spotify, iTunes και YouTube 🇬🇷 trending σε Νορβηγία, Ολλανδία, Δανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και στη θέση 50 στις παγκόσμιες τάσεις στο YouTube. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους» έγραψε, ανάμεσα σε άλλα. Συγχρόνως, τα στοιχήματα στο Eurovisionworld, το επίσημο site της Eurovision δίνει στην Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι, την 14η θέση. Στις πρώτες θέσεις, έχει την Κροατία, την Ουκρανία και την Ιταλία.

Η viral αντίδραση του Ισπανού YouTuber

Λίγο αφότου παρουσιάστηκε το ελληνικό τραγούδι από την ΕΡΤ, πολλοί άρχισαν να καταγράφουν τις αντιδράσεις τους, στην πρώτη φορά που άκουγαν το κομμάτι και παρακολουθούσαν το βιντεοκλίπ. Τις επόμενες ημέρες, η αντίδραση ενός Ισπανού YouTuber να μην κρατάει τον ενθουσιασμό του με το «Ζάρι» έγινε viral στα social media. Από την εισαγωγή του κομματιού, o Lavadom ενθουσιάστηκε με τον ρυθμό του «Ζαριού» αλλά και τη φωνή της τραγουδίστριας. Ο Ισπανός YouTuber ενθουσιάστηκε τόσο, που σε κάποιο σημείο σηκώθηκε από τη θέση του για να χορέψει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να ακολουθήσει τους στίχους. «Το τραγούδι είναι απίστευτο, πώς το κάνει αυτό με τη φωνή της; Το αγαπώ αυτό το τραγούδι» είναι μερικά εκ των σχολίων του ενθουσιασμένου Ισπανού YouTuber.

Η προώθηση του τραγουδιού σε εσωτερικό και εξωτερικό

Η Μαρίνα Σάττι, η ΕΡΤ αλλά και η δισκογραφική εταιρεία πλέον έχουν εστιάσει στο πώς θα προωθηθεί το «Ζάρι» στο εξωτερικό, αν και ήδη οι eurofans έχουν δείξει την προτίμησή τους στο ελληνικό χιτ. Η Μαρίνα Σάττι το επόμενο διάστημα θα έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό για την προώθηση του τραγουδιού, όμως προσοχή θα δοθεί και στη σκηνική παρουσία της, που θα επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ήδη υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις και προτάσεις και εξετάζονται διάφορα concept. Τώρα όσον αφορά στα στοιχήματα, η Ελλάδα «παίζει» από την ώρα της επίσημης παρουσίασης του τραγουδιού και της ανάρτησής της στο επίσημο κανάλι στο YouTube μεταξύ 13ης και 16ης θέσης γεγονός που προεξοφλεί, δηλαδή και πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό. Αντίθετα, η Κύπρος που θα εκπροσωπηθεί στη φετινή Eurovision από την Silia Kapsis με το τραγούδι «Liar» είναι αρκετά πιο χαμηλά μεταξύ 23ης και 26ης θέσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις