Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρουβάς «Γηροκομείο»: Ο Ηλίας Ψινάκης για την εμφάνιση του τραγουδιστή στην εκπομπή του
LIFESTYLE

Ρουβάς «Γηροκομείο»: Ο Ηλίας Ψινάκης για την εμφάνιση του τραγουδιστή στην εκπομπή του

Ρουβάς «Γηροκομείο»: Η συνέντευξη του Ηλία Ψινάκη για τον τραγουδιστή και την εκπομπή του στο Youtube

Ο Ηλίας Ψινάκης έδωσε συνέντευξη, σήμερα (12/03), στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για τον Σάκη Ρουβά. Όπως παρέθεσε, αν θέλει ο τραγουδιστής μπορεί να πάει στη σειρά του «Γηροκομείο» στο YouTube και, ταυτόχρονα, επεσήμανε πως όλοι τον ζητάνε. Ο ίδιος, μιλώντας στον Γιώργο Γιαννούλια που βρέθηκε στα backstage των γυρισμάτων του «Γηροκομείου», αναφέρθηκε και στο ελληνικό τραγούδι που θα πάει φέτος στη Eurovision. «Δεν το έχω ακούσει ακόμα, αλλά μου το λένε όλοι και θα το ακούσω. Έμαθα ότι το κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός», παραδέχθηκε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Στην ΕΡΤ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη γενικά, ότι κι αν κάνει, οι καλλιτέχνες δεν φταίει σε τίποτα, αλλά η ΕΡΤ είναι άλλα ντ’ άλλων τα τελευταία χρόνια, στατιστικά.», είπε και συμπλήρωσε: «Για να το πάρει ο Φωκάς σημαίνει ότι κάτι έχει ακούσει και ο Φωκάς είναι βασικός συντελεστής σε νίκες στη Eurovision». Σχετικά με την εκπροσώπηση του φετινού διαγωνισμού, ο Ηλίας Ψινάκης, πρόσθεσε ότι: «Τη Μαρίνα Σάττι δεν την ξέρω, αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή» και, κλείνοντας, αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω ποτέ να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον, να τον καλέσω δηλαδή και να μου πει όχι. Αν θέλει ας έρθει, όλοι τον ζητάνε».

Η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με τον Ηλία Ψινάκη

Σε μια παλιότερη συνέντευξη του, τοποθετήθηκε για τον τραγουδιστή υπογραμμίζοντας ότι: «Με το ‘αν’ δεν γράφεται ιστορία αγάπη μου, δεν ξέρω επομένως εάν δεν υπήρχα εγώ εάν θα υπήρχε και Σάκης. Νομίζω ότι του ‘γλίτωσα’ χρόνο γιατί έχει ταλέντο και διδάχτηκε από τους καλύτερους. Με Χατζηδάκη, Τσαρούχη, Φωτόπουλο, με όλους αυτούς που κάναμε παρέα και που έβγαζαν μια σοφία ακόμα και στο χιούμορ τους όταν βρισκόμασταν, ο Σάκης μορφωνόταν γιατί ήταν… σφουγγάρι».

«Φυσικά και θα γινόταν έτσι κι αλλιώς σούπερ σταρ, αλλά θα του έπαιρνε πολλά χρόνια. Νομίζω ότι οι γνωριμίες, η κοινωνική και οικονομική θέση μου απλά βοήθησαν να γλιτώσει χρόνο». Στην ερώτηση εάν συναντώνται ακόμα, ο ίδιος λέει: «Όχι, ο καθένας μας έχει τελείως διαφορετική ζωή και ενδιαφέροντα πια». Ενώ τέλος, στην ερώτηση αν αυτό πονάει εκείνος απαντά: «Τι να πονέσει; Η σχέση μας έκανε τον κύκλο της και τελείωσε… Μια χαρά περάσαμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις