Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικολίνα Νικολούζου: Η συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά για την τρανς παίκτρια
LIFESTYLE

Νικολίνα Νικολούζου: Η συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά για την τρανς παίκτρια

Νικολίνα Νικολούζου: Τα λόγια του Λάκη Γαβαλά για την παίκτρια του My Style Rocks - Δείτε το βίντεο

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε συνέντευξη, σήμερα, στην εκπομπή του Alpha, «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούριου μιλώντας για την ανακοίνωση φυλομετάβασης παίκτριας του My Style Rocks. Λόγος για την 20χρονη Νικολίνα Νικολούζου, η οποία γνωστοποίησε το πραγματικό της φύλο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. «Πιστεύω το μοντάζ να ήταν τέλειο και να καταλάβατε το τι μπορεί να συμβεί σε ένα ανθρώπινο ον και πως η φύση καμιά φορά κάνει λάθη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής. Στην ερώτηση αν γνώριζε ποιο κορίτσι ήταν, ο ίδιος απάντησε αρνητικά. Έπειτα, συμπλήρωσε ότι: «Είναι πάρα πολύ μοντέρνο άτομο, φοβερό, του δικού μου στυλ, δηλαδή, δεν είναι αυτό που, ξέρεις, κάνει διάφορα περίεργα μόνο και μόνο για να προκαλέσει είτε βαθμούς είτε οτιδήποτε και τελικά χάρηκα που μπόρεσε να μιλήσει ένα κορίτσι, ένα άτομο, 20 χρονών με τόσο ορθό λόγο και να μας κάνει όλους να συγκινηθούμε».

Ο Λάκης Γαβαλάς επισήμανε ότι δεν θυμόταν για το τι θα εξομολογούταν η παίκτρια παρά την ενημέρωση της παραγωγής. «Ευτυχώς και για τους γονείς και για εκείνη» σχολίασε για την αποδοχή και τη δύναμη που πήρε από την οικογένειά της για να κάνει δημόσια την πληροφορία της φιλομετάβασης. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι: «Είναι ένα παιδί το οποίο είναι συνειδητοποιημένο, άξιο στην κοινωνία, μελετάει πολύ, όλες οι κινήσεις είναι μελετημένες, δηλαδή, είναι συγκινητικό και είναι και υπόδειγμα και για τις άλλες παίκτριες και για πολλές γυναίκες στον κόσμο και για πολλά παιδιά, τα οποία έχουν μια διαφορετικότητα, η οποία δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στις υστεροβουλίες μιας φυλής, ενός κράτους, μιας γειτονιάς μιας οικογένειας».

Το υπόβαθρο της παίκτριας

H Νικολίνα Νικολούζου, παίκτρια, του My Style Rocks εξομολογήθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/03) την ιστορία της σε κοινό, κριτές, καθώς και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Αναλυτικά, η 20χρονη αποκάλυψε ότι έχει κάνει φυλομετάβαση, καθώς γεννήθηκε αγόρι. «Εγώ, η Νικολίνα, δεν ήμουν πάντα το κορίτσι που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε σε λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα.», ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή. Η Νικολίνα έχει 7.000 ακολούθους στο Instagram, το οποίο όμως δεν χρησιμοποιεί συχνά.

Όταν εμφανίστηκε στο My Style Rocks, η νεαρή δεν είχε αναφερθεί στην ιστορία της, καθώς η περιγραφή της εστιαζόταν στη σχέση της με τη μόδα, αλλά και στο στιλ της. Η Νικολίνα μεγάλωσε σε οικογένεια που αγαπάει τη μόδα. Η γιαγιά της ήταν μοδίστρα και θυμάται τον εαυτό της να ασχολείται με τα υφάσματα, ενώ έκανε επιδείξεις μόδας με τις κούκλες της. Επίσης, δηλώνει shopaholic και θέλει να ξεχωρίσει τόσο με το στιλ της όσο και με τα μηνύματα που περνάει για το ζήτημα των διεμφυλικών ατόμων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις