Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σομαλοί Εξάρχεια: Της άνοιξαν το στόμα για να της ξεριζώσουν τα δόντια – H φρίκη της 36χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Σομαλοί Εξάρχεια: Της άνοιξαν το στόμα για να της ξεριζώσουν τα δόντια – H φρίκη της 36χρονης

Σομαλοί Εξάρχεια: Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που βίωσε μία 36χρονη γυναίκα στα Εξάρχεια

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα από τη ληστεία και την απόπειρα βιασμού εις βάρος 36χρονης στα Εξάρχεια, όταν δύο δράστες εισέβαλλαν στο σπίτι της. Ειδικότερα, οι δύο δράστες από τη Σομαλία, αφού λήστεψαν την 36χρονη αποπειράθηκαν να τη βιάσουν. Ωστόσο, μετά την έντονη αντίδραση της γυναίκας, που άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια, οι δύο άνδρες φοβήθηκαν και τράπηκαν σε φυγή. Στο νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο ένας εκ των δραστών να αποχωρεί από το διαμέρισμα της κοπέλας στα Εξάρχεια, κρατώντας μάλιστα στα χέρια του τα κλοπιμαία.

«Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό»

«Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί και τους δύο δράστες», δήλωσε το θύμα στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Ασφάλεια Εξαρχείων συνέλαβε τον ένα δράστη και αναζητά τον συνεργό του.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου όταν οι δύο Σομαλοί διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος που μένει η 36χρονη και εισέβαλαν στον χώρο. Μετά από λίγο εντόπισαν την γυναίκα να κοιμάται στο δωμάτιό της και με την απειλή μαχαιριού, την ακινητοποίησαν. Ένας εκ των δύο δραστών, με χρήση σωματικής βίας, της ζήτησε να του πει που φύλαγε τα τιμαλφή και στη συνέχεια αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν τρομακτικές. Με το κατσαβίδι στο χέρι επέστρεψε και ο Σομαλός και αφού κατέβασε το παντελόνι του προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα ούρλιαζε και οι Σομαλοί της φώναζαν «σουτ… σουτ….». Η 36χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να αφήσει την προσπάθεια και να συνεχίσει να ερευνά τον χώρο. Το απίστευτο είναι πως της άνοιξαν με τη βία το στόμα προκειμένου να δουν αν έχει χρυσά δόντια για να τα ξεριζώσουν!

Ο δεύτερος παρέμεινε στο δωμάτιο μαζί της και με την απειλή του μαχαιριού αποπειράθηκε και αυτός να ασελγήσει σε βάρος της γυναίκας, όμως η 36χρονη αντέδρασε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα και ο δεύτερος δράστης να εγκαταλείψει την προσπάθειά του. Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι ερεύνησαν τον χώρο και αφαίρεσαν 1.050 ευρώ, ένα ρολόι και μία τσάντα που περιείχε το κινητό και προσωπικά έγγραφα της 36χρονης και αποχώρησαν. Μετά την περιπέτειά της η παθούσα μετέβη στο Τ.Α. Εξαρχείων όπου, από φωτογραφίες σεσημασμένων, αναγνώρισε ανεπιφύλακτα έναν από τους δύο δράστες. Έτσι, μετά από αστυνομική έρευνα, ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ κατά την προανάκριση, «έδωσε» και τον συνεργό του, ο οποίος -επίσης- αναγνωρίστηκε από την 36χρονη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις