Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης επίθεση Θεσσαλονίκη: Καταδικάζει η κυβέρνηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης επίθεση Θεσσαλονίκη: Καταδικάζει η κυβέρνηση

Κασσελάκης επίθεση Θεσσαλονίκη: Ο Παύλος Μαρινάκης καταδίκασε την επίθεση σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη στην Θεσσαλονίκη

Την καταδίκη του για την φραστική επίθεση που δέχθηκε στην Θεσσαλονίκη από κουκουλοφόρους ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. «Εκφράζουμε την αυτονόητη και κατηγορηματική καταδίκη μας για την φραστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και για τον τραυματισμό αστυνομικού. Οι ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία», σημειώνει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικης δικτύωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινακης.

Η φραστική επίθεση εναντίον του Κασσελάκη

Νωρίτερα, άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους προσπάθησαν να επιτεθούν στον Στέφανο Κασσελάκη, στο περιθώριο της συγκέντρωσης που πραγματοποιείται ενάντια στην ομοφοβία, μετά την επίθεση κατά δύο ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.   Οι κουκουλοφόροι μάλιστα, επιτέθηκαν φραστικά και προσπάθησαν να κινηθούν απειλητικά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος δίνει το παρών στο 26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται στο Ολύμπιον, που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο κ. Κασσελάκης έφτασε στη συμβολή της Τσιμισκή με την Αριστοτέλους και περπάτησε μέχρι το «Ολύμπιον», συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, τους βουλευτές Κατερίνα Νοτοπούλου, Κυριακή Μάλαμα, Πέτρο Παππά, την πρώην εκπρόσωπο Τύπου, Δώρα Αυγέρη και κομματικά στελέχη. Την ώρα που έμπαινε στο «Ολύμπιον» άτομα, με καλυμμένα τα πρόσωπα, φώναξαν συνθήματα εναντίον τους.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις