Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Επίθεση στη φοιτητική εστία Ηρακλείου: Τρόμος για 24χρονη, πήδηξε από το μπαλκόνι 25χρονος
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίθεση στη φοιτητική εστία Ηρακλείου: Τρόμος για 24χρονη, πήδηξε από το μπαλκόνι 25χρονος

Επίθεση στη φοιτητική εστία Ηρακλείου: Ενας 25χρονος επιτέθηκε μέσα στη φοιτητική εστία στο Ηράκλειο σε 24χρονη κοπέλα.

Θύμα άγριας επίθεσης από τον σύντροφό της έπεσε μία 24χρονη κοπέλα στο Ηράκλειο με τις αρχές να προχωρούν σε μία σύλληψη. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν ο 25χρονος σύντροφός της πήγε στις φοιτητικές εστίες στο Ηράκλειο όπου έμενε η 24χρονη και μετά από έντονο καβγά άρχισε να την χτυπάει άγρια με κλωτσιές και μπουνιές. Στη συνέχεια ο ίδιος για να γλιτώσει τις συνέπειες πήδηξε από το μπαλκόνι και έφυγε από την περιοχή.

Οι ελαφριοί τραυματισμοί που είχε υποστεί από την πτώση του τον οδήγησαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι κάτι περίεργο είχε συμβεί. Έτσι, κλήθηκε η αστυνομία που αρχικά προσήγαγε τον 25χρονο και στην συνέχεια τον συνέλαβε ενώ σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία. Την ίδια ώρα, έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση στην 24χρονη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις