Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κηφισός: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κηφισός: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Τροχαίο Κηφισός: Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στο ρεύμα προς Πειραιά

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στον Κηφισό, το βράδυ της Κυριακής. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στο ύψος της Ιεράς Οδού στο ρεύμα προς Πειραιά. Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό της Τροχαίας αλλά και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον πεζό ο οποίος σύμφωνα με το ΕΚΑΒ κατέληξε πριν μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο. Ερευνα για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αττικής.

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε και τα ξημερώματα της Κυριακής, στην περιοχή της Καλάθου Ρόδου, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με γάιδαρο που μπήκε στο οδικό δίκτυο. Αποτέλεσμα, να σκοτωθεί μια νεαρή γυναίκα ηλικίας 24 ετών, που ήταν συνοδηγός στο όχημα. Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου πριν από την είσοδο του χωριού. Ο νεαρός οδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ρόδου. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που συγκλόνισε το νησί, διενεργεί η Τροχαία Ρόδου.

Κορωπί / Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό πεζής – Η Τροχαία αναζητά πληροφορίες

Τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το περασμένο Σάββατο (02/03) επί της Λεωφόρου Λαυρίου, κατά το οποίο παρασύρθηκε πεζή ερευνά η Τροχαία, αναζητώντας σχετικές πληροφορίες. Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, περί ώρα 05:35΄, επί της Λεωφόρου Λαυρίου, πλησίον της στάσης Ο.Α.Σ.Α. “ΠΑΙΔΙΑΤΡΕΙΟ”, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυκά Νερά, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας, μάρκας HYUNDAI, χρώματος σκούρου γκρι, παρέσυρε πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό αυτής. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής, στα τηλέφωνα 210-6655770 και 210-6655787.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις