Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τηλεφώνημα για βόμβα ΑΝΤ1: “Είμαστε εδώ έξω για να μη μας πάρουν τα σκάγια”
ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεφώνημα για βόμβα ΑΝΤ1: “Είμαστε εδώ έξω για να μη μας πάρουν τα σκάγια”

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας, όταν άγνωστος τηλεφώνησε λίγο πριν τις 11 (10:44) στην γραμματεία του ΑΝΤ1 και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας, όταν άγνωστος τηλεφώνησε λίγο πριν τις 11 (10:44) στην γραμματεία του ΑΝΤ1 και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και δόθηκε εντολή να βγουν όλοι οι εργαζόμενοι από το κτίριο προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ασφάλειας. Το κτίριο εκκενώθηκε άμεσα, ενώ διακόπηκε και το ζωντανό πρόγραμμα. Παρουσιαστές, τεχνικοί και δημοσιογράφοι κατέβηκαν από το κτίριο.

Το βίντεο που ανέβασε ο Λιάγκας

Σε ιστορία που ανέβασε στο Instagram ο Γιώργος Λιάγκας ακούγεται να λέει “είμαστε εδώ έξω για να μη μας πάρουν τα σκάγια”, ενώ δείχνει εικόνες με τους συνεργάτες του στον προαύλιο χώρο. Μετά την επιστροφή στο κτίριο ο Γιώργος Λιάγκας έδειξε νέο βίντεο που τράβηξε μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον Πέτρο Τατσόπουλο, ενώ βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο. “Έγινε μεγάλη επιχείρηση. Βγήκαμε στα χωράφια. Έχω τύχει και σε άλλα τηλεφωνήματα για βόμβα. Ήταν πρωτοφανής κινητοποίηση. Ήρθαν περιπολικά, πυροσβεστική, ασθενοφόρο και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος. Φάρσες είναι αλλά οφείλουν οι αρχές να κάνουν την δουλειά τους” περιέγραψε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις