Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρέθυμνο 14χρονη έγκυος: «Είπα ψέματα για τον πατριό μου»
ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο 14χρονη έγκυος: «Είπα ψέματα για τον πατριό μου»

Ρέθυμνο 14χρονη έγκυος: Η ανήλικη δηλώνει ότι πατέρας του παιδιού της είναι ένας από τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Ανασκευάζει τα λεγόμενά της σχετικά με τον πατριό της η η 14χρονη από το Ρέθυμνο. Η ανήλικη, υπενθυμίζεται, γέννησε προ ημερών ένα κοριτσάκι και για την υπόθεση έχει συλληφθεί τόσο ο σύντροφος της μητέρας της, όσο κι άλλα δύο άτομα. Μιλώντας στο Star, η ανήλικη σημείωσε πως «ο πατέρας μου κρατείται τσάμπα» και συμπλήρωσε πως «εγώ είπα κάτι ψέματα και γι΄αυτό μπήκε μέσα». Όταν της ζητήθηκε από τη δημοσιογράφο να διευκρινίσει τι είδους ψέματα είπε, σημείωσε πως «είπα ότι ο πατριός μου κοιμήθηκε μαζί μου».  Σχετικά με το πατέρα του παιδιού της, η ανήλικη είπε πως είναι ένας φίλος του πατριού της, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί από τις Αρχές. Έκανε λόγο για έναν άνδρα 48 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο πατέρας. Όσον αφορά στο παιδί, είπε πως θα της το πάρουν οι κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που η ίδια δεν επιθυμεί.  Σημειώνεται πως σήμερα, Δευτέρα (11/3), αποφασίστηκε η προφυλάκιση ενός 47χρονου κατηγορούμενου, ενώ οι άλλοι δύο θα απολογηθούν την Τρίτη.  Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στο ίδιο μέσο, διευκρίνισε πως η 14χρονη δεν είχε καταθέσει στις Αρχές ότι κακοποιούνταν από τον πατριό της, αλλά το είχε αναφέρει σε έναν από τους άλλους δύο κατηγορούμενους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και εκείνος.

Ρέθυμνο: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της

Σοκάρει η νέα υπόθεση ανήλικης στο Ρέθυμνο, η οποία φέρεται να έμεινε έγκυος από τον επίσης ανήλικο αδερφό της.  Όπως ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για μια 13χρονη, η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία, και έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καλλιακμάνη, τα δύο παιδιά δήλωσαν στην αστυνομία ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο και πως είναι ερωτευμένα. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς τα δύο παιδιά είναι ανήλικα, ενώ παραβιάζεται και ο νόμος περί αιμομιξίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις