Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μάρκος Σεφερλής – μητέρα: “Aν δεν απαντήσω αφήνει μηνύματα κλαίγοντας”
LIFESTYLE

Μάρκος Σεφερλής – μητέρα: “Aν δεν απαντήσω αφήνει μηνύματα κλαίγοντας”

Μάρκος Σεφερλής - μητέρα: "Χαίρομαι που με έχει έννοια"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» της ΕΡΤ ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για τη γνωριμία του με την Έλενα Τσαβαλιά αλλά και την μητέρα του! «Με την Έλενα είμαστε μαζί 22 χρόνια. Γνωριστήκαμε σε μία παράσταση και ήμασταν κι οι δύο παντρεμένοι. Αφού παίξαμε μαζί, υπήρχε μία συμπάθεια. Εγώ δεν την ήθελα γιατί είχε δυνατή, διαπεραστική φωνή. Πού να ήξερα τι θα συμβεί. Είχε τρεις άλλες προτάσεις που χάλασαν και τελικά ήρθε στην δουλειά αυτή. Ξεκινήσαμε τις πρόβες, υπήρχε συμπάθεια και γελούσε μαζί μου. Ήμασταν και οι δύο σε άλλο γάμο. Χωρίσαμε. Δεν υπήρχε μεταξύ τίποτα ερωτικό. Μία συμπάθεια. Και αφού χωρίσαμε κι οι δύο αρχίσαμε να κάνουμε παρέα» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής.

«Αυτή η σχέση από φιλική κατέληξε σε ερωτική. Χτίστηκε σε γερές βάσεις. Δεν την είδα στον δρόμο και είπα πω ωραία γυναίκα. Μετά ερωτευτήκαμε και ζήσαμε τα πρώτα μας χρόνια πολύ έντονα» πρόσθεσε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Μάρκος Σεφερλής για τα τηλεφωνήματα της μητέρας του

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε όμως και για την μητέρα του: «Τηλεφώνημα (σσ από την μητέρα του) πολλές φορές την ημέρα, βλέπω κλήσεις, δυο τρεις την ημέρα, γιατί εγώ είμαι στο γύρισμα ή οπουδήποτε αλλού, αν δεν απαντήσω για δυο τρεις ημέρες, μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας πάρε τηλέφωνο τη μανούλα να ακούσω ότι είσαι καλά. Λέω μαμά καλά είμαι…».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις