Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ: Με ένα τηλεφώνημα στον «Πότεν» θα απέτρεπα τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επίθεση στο Ισραήλ
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Με ένα τηλεφώνημα στον «Πότεν» θα απέτρεπα τον πόλεμο στην Ουκρανία και την επίθεση στο Ισραήλ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μπέρδεψε επανειλημμένα το όνομα του Ρώσου προέδρου

Σε μια προεκλογική συγκέντρωση στη Τζόρτζια, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησε να επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αλλά κατέληξε να κάνει λάθος στο όνομα του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, αποκαλώντας τον «Πότεν» Ο Τραμπ εξέφραζε την άποψή του για το πώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ήταν ακόμη πρόεδρος εν μέσω των συγκρούσεων Ρωσίας-Ουκρανίας και Ισραήλ-Χαμάς. «Όταν ο Τραμπ ήταν πρόεδρος», είπε, «δεν υπήρχε κανένα από αυτά τα προβλήματα». Υποστήριξε επίσης ότι θα μπορούσε να είχε αποτρέψει τον πόλεμο στην Ουκρανία με ένα γρήγορο τηλεφώνημα στον «Πότεν».

Σε μια διασκεδαστική τροπή των γεγονότων, στο τέλος της συγκέντρωσης, ο Τραμπ φάνηκε να δυσκολεύεται με την ίδια του την ομιλία σε κάτι που κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν σημάδια αφασίας. «Το Ισραήλ δεν θα είχε δεχθεί επίθεση και η Ρωσία δεν θα πολεμούσε με την Ουκρανία. Γνωρίζω πολύ καλά τον Πότεν», είπε χαρακτηριστικά. Κορυφαίοι ειδικοί σε θέματα ψυχικής υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν υποδείξει ότι ο Τραμπ φαίνεται να είναι συναισθηματικά και διανοητικά άρρωστος, ενδεχομένως ακόμη και κοινωνιοπαθής ή ψυχοπαθής, τουλάχιστον από το 2016, σύμφωνα με τη Mirror.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις