Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δρούτσα – Σάττι Eurovision: Το “τρολάρισμα” Κότσιρα
LIFESTYLE

Δρούτσα – Σάττι Eurovision: Το “τρολάρισμα” Κότσιρα

Δρούτσα - Σάττι Eurovision: Η στιχουργός θεωρεί πως η Μαρίνα Σάττι έκλεψε το «τα τα τα» για το «Ζάρι» από το τραγούδι «Δυνατά»

Στον χαμό που γίνεται τις τελευταίες μέρες με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision και το «τα τα τα» της Εύης Δρούτσα αναφέρθηκε ο Γιάννης Κότσιρας. Η Εύη Δρούτσα, η οποία είναι στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα που περιέχει τη φράση «τα τα τα», σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θέλησε να σχολιάσει το τραγούδι, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την ΕΡΤ, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι, αφού θεωρεί πως έκλεψαν το «τα τα τα» από το κομμάτι της. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα κατά τη διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό μαγαζί, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Γεια Σου».

Εύη Δρούτσα για Eurovision: Ντροπή και για την ΕΡΤ και για τη Μαρίνα Σάττι να πουν τον στίχο «Τα τα τα»

«Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», σχολίασε δηκτικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Δρούτσα – Σάττι Eurovision: Τι είπε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας  όταν ρωτήθηκε για τον συγκεκριμένο στίχο από ρεπόρτερ της εκπομπής «Γεια σου», είπε: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή των δημιουργών του τραγουδιού από το εύρημά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουν βγει 2-3 τραγούδια που είναι ακριβώς ίδια. Μουσικά δεν είναι αντιγραφή, είναι ένα τραγούδι τελείως διαφορετικό και είναι πρόταση να πάμε με αυτό στη Eurovision, αλλά ο στίχος είναι φανερό ότι είναι αντιγραφή».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω συζητήσει αν θα κινηθούν νομικά, αλλά νομίζω ότι οι δημιουργοί θα τα βρούνε. Το τραγούδι δεν μου ανήκει, είναι των δημιουργών. Εγώ είμαι χαρούμενος που έγινε πηγή έμπνευσης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι». Τέλος, είπε: «Αν είχαμε πάει στη Eurovision με το δικό μου, πάλι θα το τραγουδούσε όλη η Ευρώπη. Ας το κάνει τώρα η Μαρίνα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις