Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ισχυρή έκρηξη στον Πειραιά σε πρατήριο υγρών καυσίμων
Έκρηξη Πειραιάς: Αναστάτωση τα ξημερώματα

Ισχυρή έκρηξη στον Πειραιά σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Έκρηξη Πειραιάς: Πειραιάς: Αναστάτωση τα ξημερώματα από ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο -Προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά. Η έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 03:20 τα ξημερώματα, χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει στο βενζινάδικο, στην συμβολή της Ομηρίδου Σκυλίτση και Πυθαγόρα. Από την ισχυρή έκρηξη, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην επιχείρηση, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στην δεξιά λωρίδα, μπροστά από το σημείο της έκρηξης Ιδιοκτήτης του βενζινάδικου είναι ένα άτομο, όμως τον ουσιαστικό έλεγχο φέρεται να τον είχε άνδρας, ο οποίος, πρόσφατα, δολοφονήθηκε. Τον τελευταίο καιρό πρόσωπο της νύχτας φαίνεται να είχε δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά του, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν τα βρήκε με τον ιδιοκτήτη.

Την ώρα της έκρηξης το πρατήριο ήταν ανοιχτό και είχε μέσα υπαλλήλους

«Ο κόσμος έχει πανικοβληθεί, έχουν σπάσει όλες οι τζαμαρίες των πολυκατοικιών, ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις