Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης τελικός κυπέλου: Η θέση της ομάδας για τον επερχόμενο αγώνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης τελικός κυπέλου: Η θέση της ομάδας για τον επερχόμενο αγώνα

Άρης τελικός κυπέλου: Όλες οι συζητήσεις γύρω από την έδρα της τελικής αναμέτρησης

Σαφής εμφανίζεται να είναι η τοποθέτηση του Άρη αναφορικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 18 Μαΐου, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν ο εν λόγω αγώνας να πραγματοποιηθεί με θεατές. Ταυτόχρονα, θα προτείνουν ο τελικός να γίνει είτε στην Τούμπα είτε στο «AEL FC Arena» στη Λάρισα.  Η ομάδα έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει αυτόν τον μεγάλο αγώνα με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, κάτι που σίγουρα μειώνει τα γήπεδα για τον τελικό. Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος, όπως και πέρυσι δεν έδωσε το Πανθεσσαλικό στάδιο λόγω του ότι δεν ήθελε την παρουσία φιλάθλων των 2 φιναλίστ στην πόλη του.

Ο Άρης επισημοποίησε τη συμμετοχή του στον τελικό της διοργάνωσης, έπειτα από την ισοπαλία στον χθεσινό ημιτελικό (6/3) με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (σκορ 0-0). Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια αναφορικά με την πιθανή συναίνεση της για να πραγματοποιηθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Μια από τις βασικές επιλογές της ομάδας είναι το γήπεδο της Τούμπας.

Η τελική πρόταση γηπέδου

Οι πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από την πλευρά του ΠΑΟΚ, τον θέλουν να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να αποδεχθεί κάτι τέτοιο και να απαντάει αρνητικά σε αυτό το ενδεχόμενο. Μάλιστα, αρκετοί είναι όσοι αφήνουν να εννοηθεί ότι αυτή η κίνηση από την πλευρά του Άρη είναι καθαρά για λόγους «επικοινωνίας». Επισημαίνουν ότι το μυαλό όλων στην ομάδα σήμερα δεν είναι πουθενά αλλού εκτός από την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ με την Ντινάμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει πρώτα να δώσει τη συγκατάθεσή του ο ΠΑΟΚ, καθώς η Τούμπα είναι ιδιόκτητο γήπεδο.

Έτσι, πλέον, από την πρόταση που φαίνεται να είναι έτοιμος να κάνει ο Άρης στην ΕΠΟ μένει μόνο η επιλογή της AEL FC ARENA, με πολλά ερωτηματικά για την δυνατότητα διεξαγωγής ενός τέτοιου παιχνιδιού στο γήπεδο αυτό. Ωστόσο, αυτό που σίγουρα θα τονίσουν, και στη συνάντηση που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα με την ΕΠΟ, τον Παναθηναϊκό και την αστυνομία, είναι η παρουσία των φιλάθλων των ομάδων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις