Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Χατζηβασιλείου – Βερύκιος: «Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν sex symbol»
LIFESTYLE

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Βερύκιος: «Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν sex symbol»

Βίκυ Χατζηβασιλείου - Βερύκιος: Η συνέντευξη της παρουσιάστριας, τα σχόλια για την αρνητική κριτική και τον σεξισμό της ελληνικής τηλεόρασης

Το πρωί της Δευτέρας η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στο Mega και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον σεξισμό που έχει δεχτεί στον χώρο της τηλεόρασης. Όπως η ίδια επισήμανε, απεχθάνεται τις «κλίκες» και δεν θέλησε ποτέ να εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία. «Μία γυναίκα είχε πει ότι είμαι ένα απλά όμορφο κορίτσι. Σε όσους με κατέκριναν απαντάω ότι κράτησα μία εκπομπή πρώτη σε τηλεθέαση στο prime time επί 15 χρόνια», υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας: «Σιχαίνομαι τις “κλίκες” στην τηλεόραση και δεν μπήκα ποτέ σε αυτό το τρυπάκι».

Στη συνέχεια, ομολόγησε ότι: «Η σάτιρα δεν με ενόχλησε ποτέ, είναι μέρος της ζωής μας. Δεν έδινα σημασία σε σχόλια που έλεγαν ότι έκλαιγα επίτηδες στην τηλεόραση. Ταυτιζόμουν με τις ιστορίες. Η χρονική διαδρομή της εκπομπής μου έδειξε ότι ταυτιζόταν μαζί μου ο μίσος πληθυσμός της Ελλάδας». Αναφορικά με ένα από τα πρόσωπα που τη σχολίαζαν αρνητικά, το οποίο ήταν ο Δήμος Βερύκιος, η παρουσιάστρια είπε ότι: «Δεν το συζήτησα ποτέ μαζί του, γιατί δεν θα άλλαζε κάτι».

«Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν sex symbol, το θεωρώ πολύ τιμητικό»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό, αρκεί να πρόκειται για ένα project που θα την ενδιαφέρει αρκετά και θα «μιλήσει» στην ψυχή της. Όπως τόνισε η ίδια, η εκπομπή «Πάμε Πακέτο» ήταν εξ ολοκλήρου δική της ιδέα. Συνεχίζοντας, αποφάνθηκε ότι: «Νιώθω ότι είμαι όμορφη. Παλαιοτέρα ντρεπόμουν να το πω. Δεν με ενοχλεί να με αποκαλούν sex symbol, το θεωρώ πολύ τιμητικό» επεσήμανε.

«Σαν μητέρα με τα παιδιά μου έχω και τον ρόλο της φίλης, μου λένε τα προσωπικά τους. Δεν παρεμβαίνω στη ζωή των παιδιών μου, δεν θέλω να το κάνω ποτέ. Με τον σύζυγο μου είμαστε παντρεμένοι 30 χρόνια. Το μυστικό είναι να θέλεις να διατηρήσεις τον γάμο σου. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να χωρίσω με τον άντρα μου. Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα μου» πρόσθεσε και συμπλήρωσε πως την φλερτάρουν πολύ, ιδιαίτερα στα social media. Ολοκληρώνοντας, παρέθεσε ότι έχει ακόμα έναν εμμονικό θαυμαστή που της στέλνει mail κάθε μέρα. Αφού διαβάζει τα μηνύματα, μετά τα σβήνει, ενώ για να διατηρήσει το σώμα της κάνει yoga και beach volley.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις