Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κωνσταντίνος Πλεύρης – Κανάκης: “Δεν με στεναχωρούν οι βλάκες”
ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Κανάκης: “Δεν με στεναχωρούν οι βλάκες”

«Θέλω να με καλέσει να μου πει γιατί είμαι φασίστας» δήλωσε επίσης ο δικηγόρος για τον παρουσιαστή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» για την χθεσινή τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα. «Εάν ο κύριος Κανάκης έχει τον ανδρισμό, αντί να μονολογεί, να με καλέσει να συζητήσουμε πάνω σε ιδεολογικά θέματα. Η δήλωση αυτή ήταν σκοπίμως ατυχής. Δεν με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια, διότι ουδέποτε οι βλάκες με στεναχωρούν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Για να διευκρινίσει ωστόσο: «Ο κύριος Κανάκης δεν είναι βλάκας. Ο καθένας βγάζει το ποιόν του που έχει μέσα του. Εάν είναι έντιμος, όπως πιστεύω ότι είναι, ας με καλέσει στην εκπομπή του και να μη μονολογεί. Θέλω να μου πει γιατί είμαι φασίστας. Εγώ ο “φασίστας” πιστεύω στον διάλογο και αυτοί οι “δημοκράτες” τον αρνούνται».

Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Μία δήλωση της Τζόρτζιας Σιακαβάρα πως στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πλεύρη δεν αρέσουν οι άφρο περούκες, έφερε το σχόλιο της παρέας των Ράδιο Αρβύλα: «Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα… Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον Πλεύρη;». Στη συνέχεια ωστόσο το χιούμορ τελείωσε από τον Αντώνη Κανάκη, που σημείωσε: «Πέρα από την πλάκα όμως τώρα, πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις