Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

13

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΑΔΜΗΕ μόνιμες προσλήψεις 2024: Πότε ολοκληρώνονται οι αιτήσεις
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΔΜΗΕ μόνιμες προσλήψεις 2024: Πότε ολοκληρώνονται οι αιτήσεις

ΑΔΜΗΕ μόνιμες προσλήψεις: Ποιους αφορούν οι διαθέσιμες θέσεις

Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου και ώρα 11:59 μ.μ. θα κλείσουν οι αιτήσεις στην προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας για την κάλυψη 32 θέσεων εργασίας με προσωπικό εξειδικευμένων προσόντων ή εμπειρίας. Οι 32 προσλήψεις στον ΑΔΜΗΕ θα γίνουν με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, καθώς θα αφορούν σε μόνιμες προσλήψεις και απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΔΜΗΕ έχει προκηρύξει 28 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με τις εξής ειδικότητες: Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Πολιτικοί Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Αγρονόμοι- Τοπογράφοι Μηχανικοί, Διπλωματούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, Πτυχιούχοι Γεωλόγοι, Πτυχιούχοι Πληροφορικής και Πτυχιούχοι Φυσικής και 4 θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με ειδικότητες Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, Πτυχιούχοι Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Πτυχιούχοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος.

Οι νέοι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν θα εργαστούν πάνω στα μεγάλα projects του Διαχειριστή που είναι κρίσιμα για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας, με έμφαση στην επέκταση και την αναβάθμιση του ηπειρωτικού συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και στην υλοποίηση των νησιωτικών και διεθνών διασυνδέσεων που προβλέπονται στο 10ετές Πρόγραμμα Ανάπτυξης του ΑΔΜΗΕ.

Η υποβολή των αιτήσεων για την κάλυψη των νέων θέσεων εργασίας έχει ξεκινήσει και αναμένεται να τελειώσει σε 185 ώρες από τώρα ή διαφορετικά τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:59 μ.μ. Η όλη διαδικασία γίνεται διαδικτυακά μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας στην επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις