Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αντώνης Κανάκης: «Είναι ένας δηλωμένος φασίστας, γιατί τον παίζουν οι lifestyle εκπομπές;»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αντώνης Κανάκης: «Είναι ένας δηλωμένος φασίστας, γιατί τον παίζουν οι lifestyle εκπομπές;»

"Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό;", αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.

Το δικό του αιχμηρό σχόλιο για τις lifestyle εκπομπές έκανε ο Αντώνης Κανάκης μέσα από το Ράδιο Αρβύλα της Δευτέρας (4/3). Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Γεωργίας Σιακαβάρα στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στις οποίες αναφερόταν στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Πλεύρη, αναρωτήθηκε για ποιον λόγο ο συγκεκριμένος ακροδεξιός πολιτικός γίνεται αντικείμενο προβολής. «Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική να μην αρέσει στον Πλεύρη;», σχολίασε αρχικά με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης.

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα», συνέχισε στην τοποθέτησή του ο οικοδεσπότης του Ράδιο Αρβύλα. «Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», παρατηρεί ο Αντώνης Κανάκης εμφανώς ενοχλημένος.

«Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;», καταλήγει στο σχόλιό του ο Αντώνης Κανάκης για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την προβολή του από τις lifestyle εκπομπές, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Γεωργία Σιακαβάρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις