Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο «ρεμπέτης της Αριστοτέλους»: Μια μυστήρια εξαφάνιση
ΕΛΛΑΔΑ

Ο «ρεμπέτης της Αριστοτέλους»: Μια μυστήρια εξαφάνιση

Ο «ρεμπέτης της Αριστοτέλους»: «Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον σκύλο του»

Εξαφανισμένος περίπου πέντε μήνες παραμένει ο ρεμπέτης Περικλής Τσιαπάνος, από τη Θεσσαλονίκη με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» να ασχολείται χτες εκτενώς με την υπόθεση.  Φίλοι και συγγενείς του έχουν μείνει με απορίες, ενώ σύμφωνα με τον διαχειριστή της πολυκατοικίας που διέμενε, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή, επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε νεκρός ο σκύλος του, όσο εκείνος παραμένει άφαντος. «Κάποια στιγμή μια κυρία από το πάνω διαμέρισμα μου είπε ότι κάτι μύριζε. Μόλις εντόπισα και εγώ τη μυρωδιά πήρα την αστυνομία και έκανα επώνυμη καταγγελία. Ήρθαν τα παιδιά, βρήκαν τον σκύλο νεκρό και ειδοποίησαν τον Δήμο να τον πάρει. Την επόμενη μέρα έγινε απολύμανση και μετά από εντολή του ιδιοκτήτη του σπιτιού πέταξαν τα πράγματά του γιατί ήταν γεμάτα μικρόβια», λέει χαρακτηριστικά.

Φίλη του μουσικού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη και τόνισε ότι ο 47χρονος Περικλής ήταν χαρούμενος γενικά αν και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. «Μου έλεγε τα οικονομικά προβλήματα που είχε και τα θέματα με τον σκύλο και το σπίτι, γιατί του έκαναν γενικά πολλά παράπονα για τον σκύλο. Γάβγιζε, έκανε ζημιές στο σπίτι και έπρεπε να τις φτιάξει. Έψαχνε άλλο σπίτι, κάπου στην Άνω Πόλη και περίμενε έναν κύριο, να φύγει για να πάει αυτός», τόνισε χαρακτηριστικά. Η φίλη του ανέφερε στο Τούνελ: «Δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τον σκύλο, ήταν παντού μαζί. Ακόμη και όταν ερχόταν να κουρευτεί, έφερνε τον σκύλο. Ο σκύλος ήταν λίγο μπόξερ, λίγο πίτμπουλ, ήταν μίξη.

Πώς έμαθε όσα συνέβησαν

«Πήγα στην Αστυνομία γιατί είχα να τον δω πάνω από δυο εβδομάδες, οπότε το σκυλί σίγουρα ήταν δυο εβδομάδες μόνο του. Απλά μου κάνει εντύπωση, τόσο καιρό δεν το άκουσε κανείς να γαβγίζει; Μου είπαν στην Αστυνομία ότι το σκυλί πέθανε από ασιτία. Δεν πιστεύω ότι ο Περικλής άφησε τον σκύλο και έφυγε!». Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή δεν πήρε μαζί του ούτε το μπουζούκι του. Οι έρευνες συνεχίζονται. Έχει καστανά μαλλιά, γένια και είναι αδύνατος. Αναγνωριστικά στοιχεία είναι τα τατουάζ του. Έχει στο στήθος του το πεντάγραμμο με κλειδί του Σολ και γραμμένο το «Πέρης 76», στο πόδι ένα φεγγάρι και στα δύο μπράτσα ένα τράϊμπαλ. Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις