Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο Ευαγγελάτος μπήκε στο σπίτι του Κασσελάκη… πριν από αυτόν!
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ευαγγελάτος μπήκε στο σπίτι του Κασσελάκη… πριν από αυτόν!

Τα γραφικά έκαναν και πάλι το θαύμα τους

Το σίγουρο είναι πως το ερώτημα “ποιος τρολάρει ποιον”, έχει απαντηθεί. Και μπορεί όλο αυτό να άρχισε σαν μια πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα πινελιά, ωστόσο η υπερβολή των γραφικών που χρησιμοποιεί ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή του, έχει αποτελέσει πολλές φορές αντικείμενο χαβαλέ ή και χλεύης στα social media.

Ο Ευαγγελάτος… ετοιμάζεται για τον θρόνο!

Ποιος όμως θα ενοχληθεί, όταν η εκπομπή σκαρφαλώνει με την έναρξή της στα trends του Twitter, ενώ και τα ποσοστά τηλεθέασης είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητικά. Σήμερα, ο Νίκος Ευαγγελάτος… ζωγράφισε, κάνοντας ποδαρικό στο πολυτελές διαμέρισμα που θα αγοράσει ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κολωνάκι!

Πριν καν… μπει το φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι – που θα παντρευτεί και στην Ελλάδα το καλοκαίρι – ο δημοσιογράφος περιηγήθηκε στο ιβουάρ σαλόνι και στάθηκε μπροστά στο coffee table αφήνοντας τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν το εντυπωσιακό τζάκι.

Στη συνέχεια κάθισε στον μικρότερο από τους δύο καναπέδες, πήγε πίσω από το μαρμάρινο μπαρ του διαμερίσματος που αν και βρίσκεται σε πολυκατοικία του 1971, μετά την πρόσφατη ριζική ανακαίνιση αποπνέει μοντέρνο στυλ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος… έμεινε για αρκετή ώρα στο διαμέρισμα των 246 τ.μ. που αγοράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πριν μπει ο ίδιος. Ελπίζουμε μόνο, να μη λέρωσε τα χαλιά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις