Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σέρβικη Μαφία: Έψαχναν στόχους για εκτέλεση, ακόμη και σε… παιδότοπους!
ΕΛΛΑΔΑ

Σέρβικη Μαφία: Έψαχναν στόχους για εκτέλεση, ακόμη και σε… παιδότοπους!

Ανατριχιαστικά στοιχεία

Δεν έχει ίσως προηγούμενο στα ελληνικά εγκληματολογικά χρονικά αυτό που διαπιστώθηκε στις πρακτικές των αδίστακτων εκτελεστών της μαφίας, που ήρθαν από Σερβία-Μαυροβούνιο να βρουν και να εκτελέσουν τέσσερις αντιπάλους των ηθικών αυτουργών που πλήρωσαν αδρά και το κατάφεραν σε ταβέρνα της Βάρης και σε βίλα της Κέρκυρας.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Όπως αποκαλύπτουν συνταρακτικά στοιχεία που φέρνει στο φως το Alphafreepress, οι μαφιόζοι εκτελεστές που είχαν αναλάβει τα «συμβόλαια θανάτου», στην επίμονη προσπάθειά τους να εντοπίσουν τα ίχνη των στόχων τους που κρύβονταν στην Αθήνα, δεν δίστασαν μέχρι και «περιπολίες τρόμου» μέσα σε παιδικές χαρές (!), σε παιδότοπους, σε εμπορικά καταστήματα με γυναικεία και παιδικά είδη! Κι αυτό, σύμφωνα με τα ίδια συνταρακτικά στοιχεία γιατί όσο έψαχναν τους τέσσερις στόχους να τους εκτελέσουν, πληροφορήθηκαν ότι είχαν ταξιδέψει από τη Σερβία στην Αθήνα, οι σύζυγοι των δύο  και είχαν φέρει μαζί και τα παιδιά τους, προκειμένου να περάσουν μαζί τις γιορτές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2020. Λίγες ημέρες πριν από την εκτέλεση στη Βάρη,  ένας από την εγκληματική οργάνωση, που θύμιζε αρματωμένο στρατό, είδε κάποια στιγμή τους δύο στόχους, να μπαίνουν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.

Τους φωτογράφισε κρυφά και ειδοποίησε 4 ενόπλους να φθάσουν από τη Γλυφάδα και να τους σκοτώσουν μέσα σε αυτό (!). Όμως, οι επαγγελματίες εκτελεστές δεν πρόλαβαν, καθώς οι δύο στόχοι αποχώρησαν με τις οικογένειές τους, γυναίκες και παιδιά. Έξω από το Εμπορικό Κέντρο είχαν φθάσει και άλλα μέλη της μαφίας με υποπολυβόλα, πιστόλια, σιγαστήρες τα οποία θα παρέδιδαν στην ομάδα των εκτελεστών. Ένας από την ομάδα ενημέρωσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής τους ηθικούς αυτουργούς για το πώς έχασαν τους στόχους και ότι στη συνέχεια τους αναζήτησαν στη γύρω περιοχή αλλά δεν μπόρεσαν να τους εντοπίσουν. Από τους εντολείς, λέει η Αστυνομία, κρίθηκε αναγκαία η συνέχιση της αναζήτησης των δύο γύρω από το Εμπορικό Κέντρο ενώ την ίδια ώρα δινόταν εντολή και σε άλλους επαγγελματίες δολοφόνους να έρθουν στην Αθήνα. Ήταν τέτοια η επιμονή που αναζήτησαν και βρήκαν στην περιοχή αυτή οικήματα βραχυχρόνιας μίσθωσης για να τα χρησιμοποιούν σαν ορμητήρια και να ερευνούν καθημερινά να εντοπίσουν τους στόχους.

Παιδότοποι, πάρκα, εμπορικά

Συνεχίστηκε η επιτήρηση «καίριων» σημείων, αναφέρουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών. Και τα «καίρια σημεία) ήταν κατά την απίστευτη διαπίστωση, παιδότοποι, παιδικές χαρές, πάρκα και εμπορικά κέντρα, τα οποία συνήθως είναι γεμάτα με κόσμο, γονείς και παιδιά, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολούσε ούτε κατά διάνοια τους πληρωμένους φονιάδες. Εν τέλει, με τρόπο που δεν κατέστη δυνατόν να εξακριβωθεί, ένας άλλος από τους αλλοδαπούς της εγκληματικής οργάνωσης, εντόπισε τους στόχους με τις συζύγους και τα παιδιά τους σε ταβέρνα στη Βάρη να γευματίζουν.

Ενημέρωσε αμέσως ενώ τους παρακολουθούσε περπατώντας πάνω κάτω, έως ότου έφθασαν οι τέσσερις εκτελεστές, και με τάχιστη καταδρομική ενέργεια μπήκαν στην ταβέρνα της Βάρης και με καταιγισμό πυροβολισμών άφησαν νεκρούς τους δύο στόχους και ελαφρά τραυματισμένη τη σύζυγο του ενός… Την ομάδα των εκτελεστών, που έφθασαν στην Αθήνα για τις δολοφονίες των αντιπάλων των ηθικών αυτουργών που τους πλήρωναν, πλαισίωναν και υποβοηθούσαν και γυναίκες. Η βασικότερη ήταν η σύζυγος ενός εκ των εκτελεστών, απόλυτο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Ήρθε στην Αθήνα πριν από τις εκτελέσεις στη Βάρη, νοίκιασε το αυτοκίνητο στο οποίο θα επέβαιναν οι εκτελεστές και για την προσέγγιση των στόχων και για τη διαφυγή τους, το παρέδωσε και έφυγε για τη Σερβία, όπου συνελήφθη. Η ίδια, κατά τις πληροφορίες του Alphafreepress, είχε και την «επιμελητεία» ενός οικήματος στη Βουλιαγμένη όπου οι μαφιόζοι Σερβίας Μαυροβουνίου με κύριο αντικείμενο τη διακίνηση κοκαΐνης, έκρυβαν τον βαρύ οπλισμό που και στο άκουσμά του θα προκαλούσε τρόμο. Μέλη της εγκληματικής οργάνωσης,  ήταν ακόμη δύο γυναίκες, από την Αλβανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα, ο ρόλος των οποίων στην εγκληματική οργάνωση ήταν η υποστήριξη των κακοποιών που πλαισίωναν και πληροφορούσαν για όλα τους εκτελεστές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις