Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Παππάς – Τέμπη: Πώς μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη με μία Επιτροπή φιάσκο και έναν πρόεδρο «κλόουν»;
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Παππάς – Τέμπη: Πώς μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη με μία Επιτροπή φιάσκο και έναν πρόεδρο «κλόουν»;

Νίκος Παππάς - Τέμπη: «Εγώ δεν μπήκα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεκατινιαστώ»

«Κλόουν» χαρακτήρισε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, Δημήτρη Μαρκόπουλο, ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς. Μιλώντας στο Mega για την τραγωδία των Τεμπών, o υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκε πως μπορεί να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια εξεταστική «φιάσκο». «Με καίει, που πριν δύο μέρες είχαμε την επέτειο για τα Τέμπη, που οι δολοφόνοι είναι ατιμώρητοι, που αποδεικνύεται η ανικανότητα, η ανευθυνότητα, η αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης. Είναι κεντρική στρατηγική της να συγκαλύπτει αυτό το έγκλημα», ανέφερε.

Ενώ, σε ερώτηση για το εάν πιστεύει πως θα αποδοθεί δικαιοσύνη απάντησε: «Πώς να δοθεί δικαιοσύνη; Πώς…; Όταν παρθεί μία απόφαση με μια επιτροπή φιάσκο, που προεδρεύει ένας κλόουν, που κάνει χαβαλέ και χασκογελάει, αυτός ο Μαρκόπουλος, και πάει ο Καραμανλής και μιλάει με υπεροψία; Λες και έχασε αυτός την οικογένειά του; Πώς…; Που τρέχουν οι καημένοι συγγενείς στην Ευρώπη να βρουν το δίκιο τους. Αφού τα έχουν κάνει όλα σωστά γιατί δεν δέχονται την άρση ασυλίας; Τα έκαναν όλα σωστά, γιατί δε δέχονται την άρση της ασυλίας; Μας καταδικάζει η Ευρώπη και εμείς αμφισβητούμε το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο… Ποιοι; Η κυβέρνηση που έχει κάνει σημαία της την Ευρώπη. Μένουμε Ευρώπη… Ποια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχε αποδώσει δικαιοσύνη έναν χρόνο μετά από ένα τέτοιο έγκλημα; Πηγαίνουν και μας κοροϊδεύουν. Υπάρχει άνθρωπος, που θα παρακολουθήσει δύο λεπτά από αυτή την εξεταστική επιτροπή και δεν θα θέλει να σπάσει την τηλεόραση; Οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι είναι ελεύθεροι».

«Εγώ δεν μπήκα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεκατινιαστώ»

O Νίκος Παππάς πήρε αποστάσεις από τα όσα συνέβησαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι αν και αυτό αναλώθηκε σε εσωτερικές διαμάχες, είχε τελικά θετικό πρόσημο. «Εγώ είμαι νέος στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, στο συνέδριο πήγα για να ακούσω ανθρώπους για να αναδείξουν τα προβλήματα και λύσεις για αυτά τα προβλήματα. Δυστυχώς αναλώθηκε πολύ χρόνος σε εσωτερικές διαμάχες και την εσωστρέφεια που επικρατεί αυτό το διάστημα. Γενικά, πάντως, νομίζω ότι είχε θετικό πρόσημο το συνέδριο, βγαίνει πιο συσπειρωμένο το κόμμα». «Εγώ δεν μπήκα στο κόμμα ούτε για να ξεκατινιαστώ, ούτε για να αναλωθώ σε εσωτερικές διαμάχες, μένω πιστός σε αυτό και προσπαθώ να κρατάω αποστάσεις» είπε ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε: «Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα πάρει λευκή επιταγή, άλλα πράγματα με καίνε μέσα μου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις