Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άργος – χλωρίνη: Σοκ, χτύπησε τη γυναίκα του, την περιέλουσε με το υγρό
ΕΛΛΑΔΑ

Άργος – χλωρίνη: Σοκ, χτύπησε τη γυναίκα του, την περιέλουσε με το υγρό

Άργος - χλωρίνη: Συναγερμός στις Αρχές για περιστατικό άγριας ενδοοικογενειακής βίας στο Άργος.

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακή βίας συγκλονίζει το Άργος, όπου 34χρονος άνδρας χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του και την περιέλουσε με χλωρίνη, προκαλώντας της επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ο 34χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Τρίπολης και το θύμα μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της πόλης, όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παρέμεινε για περαιτέρω εξετάσεις.

Ιερέας χτύπησε τη γυναίκα του

Στην εν διαστάσει σύζυγό του επιτέθηκε ιερέας στην Άρτα, τραυματίζοντάς την, στη διάρκεια δίκης. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας για ψυχιατρικές εξετάσεις μετά το έντονο επεισόδιο στο δικαστήριο της πόλης. Η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψή του. Ο ιερέας επιτέθηκε και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε. Η Αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις. Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης, επιτέθηκε. Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου ένα χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει δύο άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.

woman's portrait

Χτύπησε αλύπητα τη σύντροφό του σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας και τράπηκε σε φυγή με ποδήλατο

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε και στη Λάρισα, με «νταή» που ξυλοκόπησε την σύντροφό του στη μέση του δρόμου στο κέντρο της πόλης και έσπευσε να εξαφανιστεί κινούμενος με ένα… ποδήλατο! Οι περαστικοί που είδαν το ζευγάρι να τσακώνεται για άγνωστο λόγο, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, έμειναν άναυδοι όταν είδαν τον άνδρα να χτυπά αλύπητα την γυναίκα και εκείνη να σωριάζεται στο οδόστρωμα. Κανείς δεν πρόλαβε να επέμβει για να σταματήσει τον δράστη, που τράπηκε σε φυγή με το ποδήλατο, ωστόσο ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις βάσει της περιγραφής που έδωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες για τον ποδηλάτη, ο οποίος εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά και προσήχθη στο τμήμα, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις