Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ξύλο σε αγώνα Θεσσαλονίκη: Προπονητής και διαιτητής πιάστηκαν στα χέρια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξύλο σε αγώνα Θεσσαλονίκη: Προπονητής και διαιτητής πιάστηκαν στα χέρια

Ξύλο σε αγώνα Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

Με επεισόδιο μεταξύ προπονητή και διαιτητή έληξε νωρίτερα, σήμερα (3/3) ποδοσφαιρικός αγώνας τοπικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των ομάδων ΑΕ Νεάπολης Αστραπή και Ήφαιστος Θέρμης. Σύμφωνα με το Thestival, με τη λήξη της αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη, ο 28χρονος προπονητής των φιλοξενουμένων (σ.σ. Ηφαίστου Θέρμης) πλησίασε τον 21χρονο διαιτητή και άρχισε να τον βρίζει. Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή και γρήγορα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, και μετά τον άγριο καβγά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών και συνελήφθησαν για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού.

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το περιστατικό

«Μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για πρωτάθλημα Ερασιτεχνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, απογευματινές ώρες χθες (02-03-2024) στην περιοχή του Αγίου Παύλου, έλαβε χώρα επεισόδιο στο οποίο εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 21 ετών.

Οι δύο τελευταίοι, μετά την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της πόλης μεταφέρθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας, όπου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις