Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / OnlyFans: Μοντέλο μπήκε φυλακή και έγινε viral
ΚΟΣΜΟΣ

OnlyFans: Μοντέλο μπήκε φυλακή και έγινε viral

Το ξαφνικό κύμα προβολής οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου αύξηση των οπαδών και των συνδρομητών

Σε μια απροσδόκητη τροπή των γεγονότων, η Abbie Newman, ένα 28χρονο μοντέλο του OnlyFans άλλαξε όχι μόνο την πορεία της καριέρας της αλλά και την προσωπική της ζωή. Συνελήφθη στην Αλαμπάμα για κλοπή από κατάστημα και ανάρμοστη συμπεριφορά. Η φωτογραφία της Newman εμφανίστηκε στη σελίδα Instagram «Mugshawtys», εκτοξεύοντάς την στο επίκεντρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το περιστατικό σηματοδότησε παραδόξως την αρχή μιας εξαιρετικής οικονομικής και προσωπικής ανάκαμψης για τη Newman.

Λίζα Πίλβεντορ: Σε ραντεβού με άντρα πήρα 400 ευρώ, ως γυμνάστρια 3 ευρώ την ώρα

Το ταξίδι της Newman πριν από τη σύλληψή της ήταν γεμάτο προκλήσεις. Παλεύοντας με την οριακή διαταραχή προσωπικότητας και το μετατραυματικό στρες, αντιμετώπιζε την πρόσθετη δυσκολία της διαχείρισης των καταστάσεών της χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Η κατάσταση περιπλεκόταν ακόμη περισσότερο από τις συναισθηματικές και ψυχολογικές συνέπειες μιας τραυματικής αποβολής. Η Newman περιέγραψε αυτή την περίοδο ως «δύσκολη», μια εποχή όπου το σκοτάδι φαινόταν να επισκιάζει κάθε φως στην άκρη του τούνελ. Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στην Daily Mail, η Newman μοιράστηκε πώς η έκθεση από τη φωτογραφία της που έγινε viral στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του Instagram, άλλαξε την τύχη της. Το ξαφνικό κύμα προβολής οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου αύξηση των οπαδών και των συνδρομητών στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιδιαίτερα στο OnlyFans.

Οι οικονομικές επιπτώσεις της φήμης

Η Newman ανέφερε ότι κέρδισε 22.000 ευρώ σε μία μόνο εβδομάδα μετά την αποφυλάκιση, ένα ποσό που της επέτρεψε να ξεχρεώσει και να επιτύχει ένα επίπεδο οικονομικής άνεσης που προηγουμένως ήταν αδιανόητο. «Ήμουν πραγματικά σε κατάθλιψη ακριβώς πριν από τη σύλληψη και δεν μπήκα καν (στο λογαριασμό μου στο OnlyFans) για αρκετό καιρό», είπε η Newman. «Στη συνέχεια, έβγαλα 24.000 δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα αφότου βγήκα από τη φυλακή, μόνο από πελάτες που πρόσθεσαν το Snapchat, το Twitter και το OnlyFans μου». Αναγνωρίζοντας τη μοναδική της θέση, η Newman έχει πλήρη επίγνωση της σπανιότητας τέτοιων δεύτερων ευκαιριών. «Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν δεύτερες ευκαιρίες», σημείωσε, αναλογιζόμενη το ταξίδι της από την απελπισία στην απροσδόκητη ευημερία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις