Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Της πέταξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα: “Έχω μετανιώσει, θα της πάρω καινούργιο”
ΕΛΛΑΔΑ

Της πέταξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα: “Έχω μετανιώσει, θα της πάρω καινούργιο”

Της πέταξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα: Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα παιδί - Η 27χρονη δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του 28χρονου.

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 28χρονος που, τυφλωμένος από τη ζήλεια, πήρε το αυτοκίνητο της συντρόφου του και το έριξε στη θάλασσα, στην περιοχή της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με την εκπομπή του “Tlive” ο νεαρός είχε δει μηνύματα από κάποιον άλλο στο κινητό της κοπέλας, σε διάστημα ωστόσο που οι δυο τους είχαν χωρίσει, καθώς όπως φαίνεται η σχέση τους είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και χωρισμούς.

Ακολούθησε άγριος καβγάς, με τον νεαρό να προκαλεί ζημιές στο σπίτι της 27χρονης, ενώ αμέσως μετά πήρε το όχημά της και το έριξε στη θάλασσα.

Ο ίδιος εμφανίζεται μετανιωμένος τώρα και δηλώνει ότι θα της πάρει καινούργιο αυτοκίνητο, ενώ, κατά τις ίδιες πηγές, η 27χρονη δείχνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του. Η ίδια υποστηρίζει ότι είχαν χωρίσει για περίπου έναν χρόνο και πριν λίγο καιρό ήρθε η επανασύνδεση.

Να σημειωθεί ότι ο 28χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και μετά αφέθηκε ελεύθερος. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί ένα παιδί.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις