Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βαρδής – Σκαφίδα γάμος: H αποκάλυψη του ζευγαριού
LIFESTYLE

Βαρδής – Σκαφίδα γάμος: H αποκάλυψη του ζευγαριού

Βαρδής – Σκαφίδα γάμος: «Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή».

Μια από κοινού συνέντευξη στις  τηλεοπτικές κάμερες της εκπομπής «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε το ζευγάρι Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα. Μεταξύ άλλων, μίλησαν για τα παιδιά τους, τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή και τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κρίση που πέρασαν.

«Ο γιος μας είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει. Η κόρη μας είναι πιο δυναμική και ατίθαση. Όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος μας, η κόρη μας φανταζόταν ότι θα μείνει για λίγο στο σπίτι. Η μικρή μας είχε πει εξαρχής ότι δεν θέλει αδελφάκι, οπότε όταν έμαθε ότι είμαι έγκυος της ήρθε λίγο βαρύ. Έχει κάποια ξεσπάσματα θυμού και γενικά δεν θέλει να μοιράζεται τα πράγματά της μαζί του», δήλωσε αρχικά η Νατάσα Σκαφίδα. «Ο γιος μας, εκτός από το όνομα, μοιάζει πολύ στον παππού του, Αντώνη Βαρδή. Οι πλάκες που κάνει, έχει χιούμορ, οι γκριμάτσες. Κάποιες φορές νιώθω ότι μεγαλώνουμε τον πατέρα μου», πρόσθεσε ο Γιάννης Βαρδής.

«Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά»

Στην συνέχεια η Νατάσα Σκαφίδα αποκάλυψε την κρίση που πέρασαν ως ζευγάρι με τον ερχομό του γιού της : «Μέχρι επτά μηνών ο γιος μας ήταν πολύ δύσκολο μωρό. Είχε θέματα με το στομάχι του και στην αρχή αντιμετωπίσαμε πολλά θέματα με αυτό. Αυτή η περίοδος είχε αντίκτυπο και σε εμάς γιατί τρέχαμε κάθε μέρα στους γιατρούς, ήμασταν άυπνοι, δεν σκεφτόμασταν καθαρά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε με το μωρό, ζήτησα βοήθεια». «Ήταν μια περίοδος που τσακωνόμασταν αρκετά, δεν υπήρχε ανοχή. Λέγαμε πράγματα που δεν τα φιλτράραμε. Ήταν πολύ δυνατό και δύσκολο και όταν το ξεπεράσαμε είπαμε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα», συμπλήρωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στη στιγμή που κατάλαβε πως η σύζυγος  του είναι η γυναίκα της ζωής του και εξομολογήθηκε: «Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα την Νατάσα, την ερωτεύτηκα και σκέφτηκα ότι ίσως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Όταν όμως, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου, εκεί καταστάλαξα. Η απώλειά του με έκανε να ωριμάσω και να κατασταλάξω».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις