Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Της ξερίζωσε την καρδιά: Φρικτή γυναικοκτονία στη Βραζιλία
ΚΟΣΜΟΣ

Της ξερίζωσε την καρδιά: Φρικτή γυναικοκτονία στη Βραζιλία

Αποτρόπαιο έγκλημα στη Βραζιλία: Ξερίζωσε την καρδιά της γυναίκας του, όταν εκείνη τον κατήγγειλε για βιασμό

Μια σοκαριστική δολοφονία σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν άνδρας δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια της ξερίζωσε την καρδιά. Σύμφωνα με την DailyMail, αστυνομικοί εντόπισαν τον Μαρσέλο Νιστάρδα Αντονιάσι να κρατάει ένα μαχαίρι το οποίο φέρεται να αφαίρεσε τα όργανα της Μιλένα Ντάντας Μπερέτα Νιστράδα.

Βραζιλία: Τον είχε καταγγείλει για βιασμό λίγες ώρες πριν το έγκλημα

Τέσσερις ώρες πριν το αποτρόπαιο έγκλημα, η 53χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της στην αστυνομία. Το θύμα φέρεται να υποστήριξε ότι ο σύντροφός της την κρατούσε φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι και την ανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις, παρά τη θέλησή της. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης έσπασε την εξώπορτα του σπιτιού με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια την σκότωσε.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα και ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν, αρνούμενος, ωστόσο, να απαντήσει σε ερωτήσεις. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 29 χρόνια και είχε έναν ενήλικο γιο, ενώ ο δράστης είχε και μία κόρη. Η ενδοοικογενειακή βία φέρεται να αυξήθηκε όταν τα παιδιά έφυγαν από το σπίτι πριν από δύο μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις