Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Τσαγκρινού εγκυμοσύνη: Δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά
LIFESTYLE

Έλενα Τσαγκρινού εγκυμοσύνη: Δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά

Έλενα Τσαγκρινού εγκυμοσύνη: Ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν σε ποιον μήνα βρίσκεται.

Με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά.  Το Σάββατο 24  Φεβρουαρίου με μια ανάρτησης στα social media η Έλενα Τσαγκρινού ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, και πως σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Dj Stephan. Η Έλενα Τσαγκρινού, στην ανάρτησή της εξομολογήθηκε τις δυσκολίες  που αντιμετωπίζει στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και στην αποβολή που είχε λίγους μήνες πριν.

Σήμερα, 29 Φεβρουαρίου  η Έλενα Τσαγκρινού μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της, και ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να μαντέψουν σε ποιον μήνα βρίσκεται.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποβολή και η νέα εγκυμοσύνη

Η Έλενα Τσαγκρινού μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές αλλά και στην εγκυμοσύνη της. «Είμαι πολύ χαρούμενη! Ήταν πολύς ο καιρός που, δεν θα πω το έκρυβα, αλλά το προστάτευα και νομίζω ότι είναι το καλύτερο αυτό. Είναι το καλύτερο αυτό, να το προστατέψεις για ένα διάστημα. Αλλά δεν αντέχαμε άλλο, θέλαμε πολύ να το μοιραστούμε για να φύγει ένα βάρος από πάνω μας.Θέλω να πάνε όλα καλά γιατί είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στις αρχές του 4ου μήνα. Θέλω τη θετική σας διάθεση. Δεν είναι το πιο εύκολο να έχεις μια αποβολή και να πρέπει να περάσεις τη διαδικασία να προσπαθήσεις και να γίνει αυτό το όνειρο. Οπότε περάσαμε τη στιγμή που απογοητευτήκαμε, αλλά ξαναπροσπαθήσαμε και ήταν δίπλα μας οι γονείς μας. Θα έλεγα ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη όμως προχωράει καλά», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Ο σύντροφός της ο Dj Stephan πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ευλογημένος. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα στη ζωή μιας γυναίκας και ενός άνδρα  να μεγαλώνει την οικογένειά του και να αποκτά ένα νέο μέλος. Κάναμε το τεστ και η Έλενα εκείνη την ώρα έκανε μπάνιο και εγώ έβγαζα βίντεο και βγήκε το αποτέλεσμα και χοροπηδάγαμε μέσα στο μπάνιο. Θα το ανεβάσουμε κάποια στιγμή, το έχουμε. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, θα το μάθουμε σύντομα αλλά είμαστε χαρούμενοι».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις