Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Κρεμλίδου πτυχίο: “Δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια πλέον”
LIFESTYLE

Έλενα Κρεμλίδου πτυχίο: “Δεν έχω μόνο ωραία οπίσθια πλέον”

Έλενα Κρεμλίδου πτυχίο: «Δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό» πρόσθεσε - Δείτε το βίντεο

Η Έλενα Κρεμλίδου ανάρτησε πριν από λίγες μέρες, φωτογραφίες από την αποφοίτησή της σε ιδιωτική σχολή, με την instagrammer να ποζάρει με το πτυχίο της χαμογελαστή. Η ίδια μίλησε σχετικά με αυτό, στην κάμερα του «Breakfast@star», κάνοντας, μεταξύ άλλων και μια αναφορά στην εξωτερική της εμφάνιση. Αρχικά, η Έλενα Κρεμλίδου είπε: «Σπουδάζω σχεδόν 9 χρόνια. Τέσσερα με πέντε χρόνια πάλευα την πρώτη μου σχολή στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά δεν μπόρεσα να την τελειώσω».

Όταν η ρεπόρτερ της ανέφερε, ότι «έχει τα πιο ωραία οπίσθια στην ελληνική τηλεόραση», η Έλενα Κρεμλίδου της απάντησε: «Είπα απλά να αλλάξω ταυτότητα γιατί δεν είμαι μόνο τα οπίσθια. Είναι πολύ ωραίο να έχεις ένα ωραίο καλλίγραμμο σώμα, απλά από ένα σημείο και μετά δεν ήθελα να με χαρακτηρίζει μόνο αυτό. Έχω και πτυχίο πλέον, δεν έχω μόνο οπίσθια».

Οι φωτογραφίες της με το πτυχίο

Μέσα από το περοσωπικό της προφίλ στην πλατφόρμα, η Έλενα Κρεμλίδου ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα με την ίδια να κρατάει τον πάπυρο του πτυχίου και να φωτογραφίζεται πλάι στους ανθρώπους από το περιβάλλον της, που πήγαν στην αποφοίτησή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις