Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτώμα – Ηλεία: Οι υποψίες των Αρχών
ΕΛΛΑΔΑ

Πτώμα – Ηλεία: Οι υποψίες των Αρχών

Πτώμα - Ηλεία: Οι έρευνες των Αρχών - Υποψίες για την ταυτοποίηση του νεκρού

Σοκαριστική η υπόθεση στην παραλία της Μούτελης με ευρήματα απόστασης περίπου 150 μέτρων από τις εκβολές του Αλφειού στην Ηλεία. Η σωρός ενός ανθρώπου ανασύρθηκε μόλις σήμερα στην εν λόγω τοποθεσία. Σύμφωνα με αναφορές της ilialive.gr, οι Αρχές ενεργοποιήθηκαν άμεσα και ειδικά μηχανήματα εκσκαφών προσέγγισαν τη θαλάσσια περιοχή.

Στα πλαίσια των τοπικών ερευνών, υπάρχει ακόμη η υπόθεση του 45χρονου οδηγού Νίκου Αναστόπουλοπου  που παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου από τα ορμητικά νερά χειμάρρου στο Πλουτοχώρι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Οι Αρχές, όπως έχει καταγραφεί, διερευνούν αυτή την υπόθεση με τον οδηγό ταξί να αγνοείται μαζί με τη γυναίκα του.

Οι υποθέσεις για την ταυτοποίηση της σορού

Οι πηγές αναφέρουν ότι το βράδυ εκείνης της Δευτέρας ο 45χρονος οδηγός με την 30χρονη αρραβωνιαστικιά του, Γεωργία, θέλησε να μεταφερθεί από το γεφύρι που είναι στην είσοδο του χωριού Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων στην Ηλεία. Σχεδόν 30 μέτρα πριν από τη γέφυρα η ροή των νερών παρέσυραν το αυτοκίνητο στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Το όχημα, εγκλωβίστηκε και ακινητοποιήθηκε πάνω σε ένα κράσπεδο και ως αποτέλεσμα δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού. Παρά τις έντονες εκκλήσεις τους για βοήθεια, η πίεση του νερού ήταν τόσο έντονη που τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν.

Το πτώμα της γυναίκας του οδηγού βρέθηκε σε απόσταση 1,5χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος. Εξειδικευμένο προσωπικό της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα μαζί με τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στις έρευνες με 11 οχήματα. Δυστυχώς, όμως, ο εντοπισμός δεν οδήγησε σε σαφή αποτελέσματα. Οι συγκεκριμένες έρευνες έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου υπάρχουν πολλά φερτά υλικά αλλά και σε σημεία δίπλα από τον χείμαρρο. Ταυτόχρονα, συνέχισαν και σε άλλες τοποθεσίες όπως τον Αλφειό ποταμό, τις παρόχθιες περιοχές, αλλά και τις εκβολές του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις