Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μανώλης Μαυρομμάτης: Του έκαναν τραχειοστομία, μετά την ανεπιτυχή διαδικασία αφύπνισης
ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Μαυρομμάτης: Του έκαναν τραχειοστομία, μετά την ανεπιτυχή διαδικασία αφύπνισης

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Σε τραχειοστομία προχώρησαν οι γιατροί του νοσοκομείου Γεννηματά τόσο στον Μανώλη Μαυρομμάτη όσο και στη σύζυγό του Ρένα Βενιέρη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το ζευγάρι, οι γιατροί του «Γ. Γεννηματάς», αφού δεν κατάφεραν να προχωρήσουν σε διαδικασία αφύπνισης, αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε τραχειοστομία. Υπενθυμίζεται ότι από την προηγούμενη εβδομάδα είχαν οι γιατροί είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες αποσωλήνωσης του Μανώλη Μαυρομμάτη, κάτι που διακόπηκε λόγω έκτακτου ιατρικού προβλήματος.

Έπειτα από αυτό ο Μανώλης Μαυρομμάτης συνδέθηκε ξανά στη μηχανική υποστήριξη. Οι γιατροί ακολουθούν το πρωτόκολλο που ισχύει στη ΜΕΘ όταν περάσουν οι πρώτες 10 ημέρες και ο ασθενής δεν κατάφερε να απεξαρτηθεί από τη μηχανική υποστήριξη, προχωρούν σε τραχειοστομία για να διευκολυνθεί ο αερισμός των δύο ασθενών.

Τις επόμενες ημέρες ωστόσο θα συνεχιστούν οι διαδικασίες αφύπνισης του Μανώλη Μαυρομμάτη, όμως η ίδια διαδικασία για τη σύζυγό του φαίνεται ότι θα καθυστερήσει. Υπενθυμίζεται πως η κατάσταση της υγείας της συζύγου του είναι ακόμα πιο κρίσιμη από τη δική του, καθώς τις προηγούμενες μέρες μεταφέρθηκε από την Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου στην κεντρική ΜΕΘ εξαιτίας περαιτέρω επιδείνωσης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις