Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Hayate φυλακή: Ο YouTuber μιλά για τις κατηγορίες σοκ που τον βαραίνουν
ΕΛΛΑΔΑ

Hayate φυλακή: Ο YouTuber μιλά για τις κατηγορίες σοκ που τον βαραίνουν

Hayate φυλακή: Αρνείται ότι κακοποίησε τα ΑμεΑ και υποστηρίζει ότι κέρδισαν από τη συμμετοχή τους στα βίντεο

Έκπληξη προκαλούν οι δηλώσεις του 35χρονου Υoutuber «Hayate» που κατηγορείται ότι κακοποιούσε ΑμεΑ σε live μετάδοση κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ του ασκήθηκε δίωξη για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων. Ο Hayate υποστήριξε στο Star ότι βαθιά μέσα τους, τα θύματά του τον αγαπάνε. Χιλιάδες άνθρωποι έβλεπαν τα βίντεό του, παρακολουθώντας σκηνές βίας σε ζωντανή μετάδοση. Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μία βδομάδα πριν συλληφθεί είχε επικοινωνία με τον Red Dragon.

Ο Youtuber παραδέχθηκε ότι από ένα σημείο και μετά, το περιεχόμενο των βίντεο ξέφυγε. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι γνώριζε ότι ήταν ΑμεΑ, καθώς ήταν άτομα αυτοσυντηρούμενα. Παράλληλα, υποστήριξε ότι τα παιδιά κέρδισαν από τη διαδικασία. «Σε οποιαδήποτε συναναστροφή, δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις ούτε να τους πείσεις για κάτι που δεν θέλουν. Αυτά τα παιδιά κέρδισαν από όλο αυτό», είπε, προσθέτοντας ότι το βιοτικό τους επίπεδο έχει ανέβει.

Ο ίδιος πάντως, όπως λέει μετανιώνει, επειδή κάτι που ξεκίνησε για πλάκα εξελίχθηκε σε χοντράδα. «Γι’ αυτό αποφάσισα να αλλάξω ύφος», πρόσθεσε. Ο πατέρας, παραδέχθηκε, ήταν αντίθετος στις πράξεις του.  Ο 35χρονος υποστήριξε κατά την απολογία του ότι τα άτομα, που στα βίντεο φαίνεται να κακοποιούνται, εκτός του ότι έπαιρναν χρήματα για τις «δοκιμασίες», τα βοηθούσε και σε άλλες τους ανάγκες.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις