Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια εμπρησμοί αυτοκινήτων: Στην περιοχή αστυνομία και πυροσβεστική
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια εμπρησμοί αυτοκινήτων: Στην περιοχή αστυνομία και πυροσβεστική

Εξάρχεια εμπρησμοί αυτοκινήτων: Κάηκαν οχήματα σε Αλεξάνδρας, Σολωμού και Ιουλιανού - Φωτιές και σε κάδους - Στην περιοχή αστυνομία και πυροσβεστική

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στην ΕΛΑΣ, ύστερα από μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε αυτοκίνητα σε τρία διαφορετικά σημεία των Εξαρχείων σε διάστημα λίγων λεπτών. Στις 08:30 το πρωί, τυλίχθηκαν στις φλόγες δυο σταθμευμένα οχήματα στην οδό Ζαΐμη. Κάτοικοι της περιοχής, υποστηρίζουν ότι πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά άκουσαν έναν δυνατό κρότο που παραπέμπει σε έκρηξη. Λεπτά αργότερα εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο στην οδό Ιουλιανού.

Και αμέσως μετά άγνωστοι πυρπόλησαν κάδο απορριμμάτων στη Σόλωνος. Η φωτιά στο συγκεκριμένο σημείο, μάλιστα, πήρε γρήγορα διαστάσεις με αποτέλεσμα να επεκταθεί και σε διπλανό αυτοκίνητο. Στο σημείο βρίσκονται πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις. Στην οδό Ζαΐμη το σημείο της πρώτης φωτιάς δηλαδή που υπάρχουν αναφορές και για προηγηθείσα έκρηξη, οι πυροσβέστες αναζητούν τυχόν στοιχεία, όπως το ενδεχόμενο να είχαν τοποθετηθεί γκαζάκια κάτω από τα δύο οχήματα. Την ίδια ώρα άνδρας της ΕΛΑΣ κάνουν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή αναζητώντας τυχόν υπόπτους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις