Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πέρασα δύσκολα με παπαράτσι

LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πέρασα δύσκολα με παπαράτσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ελένη Γεωργούλια

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι είπε στην εκπομπή του

28.02.2024 | 11:40

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κατά την διάρκεια του «2night Show», περιέγραψε στον καλεσμένο του Άρη Καβατζίκη, την εποχή που οι παπαράτσι τον καταδίωκαν, σε εξόδους του και όχι μόνο. «Εγώ πέρασα πολύ δύσκολα, όταν κοιμούνται έξω από το σπίτι σου αυτοκίνητα για να περιμένουν να δούνε με ποια γυναίκα θα βγεις ή θα μπεις. Εμείς κρυβόμασταν στα πίσω καθίσματα, μπαίναμε από το γκαράζ, φορούσαμε περούκες και βάζαμε άλλα ρούχα εγώ κι η σύντροφος εκείνης της περιόδου. Ήμασταν σκεπασμένοι με κουβέρτες και είναι πράγματα που δεν τα έχω πει». Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην περίπτωση, κατά την οποία τον είχαν φωτογραφίσει όσο ήταν με σύντροφό του σε ξενοδοχείο.

«Πρέπει να σου πω ότι είχα την ευκαιρία να πάρω ένα τεράστιο ποσό, που δεν το κυνήγησα ποτέ. Σε εμένα έκαναν το χειρότερο: έβγαλαν φωτογραφία με την τότε σύντροφό μου μέσα στο δωμάτιο, από το μπαλκόνι απέναντι από την πολυκατοικία που χτιζόταν. Ήταν καλοκαίρι και ανοιχτά τα τζάμια -όχι και σε κάποια ερωτική στιγμή. Αυτό ότι βγάζεις μέσα στο σπίτι του άλλου είναι παράνομο. Πήρα τότε στη διευθύντρια του περιοδικού και έπαθε σοκ» πρόσθεσε.

Το αποτυχημένο ραντεβού

«Αυτό με πονούσε πολύ. Έχει τύχει να βγω με μία πολύ ωραία κυρία για φαγητό πριν από 15 χρόνια. Δημοσιεύθηκε, στενοχωρήθηκε πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να της εξηγήσω. Καμία φορά λένε ότι το κάνεις επίτηδες γιατί ξέρεις. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση γιατί δεν ξέρουν τη δουλειά μας. Χαθήκαμε με αυτήν την κοπέλα γιατί ποτέ δεν πίστεψε ότι εγώ δεν ήξερα ότι θα δημοσιευτεί αυτή η φωτογραφία», συμπλήρωσε καταλήγοντας.

Exit mobile version