Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της ηθοποιού
ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο της ηθοποιού

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο δικηγόρος της υπέβαλε αίτημα στην εισαγγελία για τις συνθήκες θανάτου της.

Προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται σε εξέλιξη για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στην οικεία της τον Οκτώβριο του 2023. Την έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριανός, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της ηθοποιού ήταν όντως ατύχημα, όπως δηλώθηκε, αφού είχε τραύμα στο κεφάλι μετά από πτώση στο σπίτι της.

Ο δικηγόρος της αείμνηστης Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης , υπέβαλλε άιτημα στην Εισαγγελία,θεωρώντας πως η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί διεξοδικότερα, ενώ δεν έχει κρύψει τον προβληματισμό του για το πώς προκλήθηκε το αιμάτωμα στο κεφάλι της. Ο κ. Χατζημιχάλης ζητά να ερευνηθεί εάν η Μαίρη Χρονοπούλου τραυματίστηκε από αμβλύ όργανο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου» του OPEN, καθώς είχε πέσει στο χαλί και δεν θα μπορούσε να προκληθεί αιμάτωμα έτσι, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο δικηγόρος σημειώνει ότι από το σπίτι της ηθοποιού έλειπαν κοσμήματα, χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Την βρήκε η οικιακή βοηθός

Θυμίζεται πως αγαπημένη ηθοποιός  Μαίρη Χρονοπούλου απεβίωσε στις 6 Οκτωβρίου 2023, μετά από πτώση στο σαλόνι του σπιτιού της, στο όπιο ήταν μόνη της καθώς η οικιακή βοηθός είχε φύγει από το πρωί. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η ηθοποιός είχε επικοινωνήσει με φίλο της και ήταν καλά στην υγεία της, όμως λίγες ώρες αργότερα δεν απαντουσε στο τηλέφωνο. Η οικιακή βοηθός που είχε κλειδιά του σιτιού πήγε να δει τι συμβαίνει, καθώς ανησύχησε και βρήκε τη Μαίρη Χρονοπούλου πεσμένη και τραυματισμένη στο σαλόνι, ενώ τηλεφώνησε αμέσως σε γείτονα, ο οποίος πήγε στο σπίτι και κάλεσε ιδιωτικό ασθενοφόρο, για το οποίο υπάρχει επίσης καταγγελία ότι καθυστέρησε να πάει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις