Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Τσαγκρίδης: Η αποκάλυψη Γεωργιάδη μετά τα παθιασμένα φιλιά με τη Μπάρκα
LIFESTYLE

Καινούργιου – Τσαγκρίδης: Η αποκάλυψη Γεωργιάδη μετά τα παθιασμένα φιλιά με τη Μπάρκα

Καινούργιου - Τσαγκρίδης: Οι δυο τους επικοινώνησαν

Το θέμα με τη σχέση Κατερίνας Καινούργιου – Φίλιππου Τσαγκρίδη και Δανάης Μπάρκα σχολιάζεται και σήμερα στις τηλεοπτικές εκπομπές.  Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν μερικές ημέρες που έδειχναν τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα σε γνωστό γκέι κλαμπ, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Κατερίνα Καινούργιου, μιας και στο παρελθόν πέρα από σύντροφος του Φίλιππου Τσαγκρίδη ήταν και φίλη με τη Δανάη Μπάρκα, και μάλιστα ήταν εκείνη που τους γνώρισε. Το τελευταίο διάστημα, όλα έδειχναν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είχε έρθει και πάλι κοντά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κι εκεί που όλοι έκαναν λόγο για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ήρθαν στο φως οι φωτογραφίες με τα Δανάη Μπάρκα για να ταράξουν και πάλι τα νερά.

Το γεγονός αυτό επηρέασε αρκετά την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» ο επιχειρηματίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παρουσιάστρια του Alpha το βράδυ της Δευτέρας 26/2, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τι ειπώθηκε ανάμεσά τους. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος τόνισε, πως μπορεί η σχέση της Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη τυπικά να έληξε πριν 3,5 χρόνια, ωστόσο ουσιαστικά δεν έληξε ποτέ, αφού πάντα κάτι συνέβαινε και οι δυο αυτοί άνθρωποι ερχόντουσαν και πάλι κοντά.
Το μέλλον μόνο θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η σχέση τόσο ανάμεσα στον επιχειρηματία και την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και τη Δανάη Μπάρκα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Απαράδεκτο το κύμα μίσους, τοξικότητα και χυδαιότητα»

Για τη Δανάη Μπάρκα και την Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν ξανά σήμερα στο Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι η παρουσιάστρια του Mega δέχεται πολλές “επιθέσεις” στα social media. «Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα, να ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους… Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να προσβάλουμε και να μειώσουμε και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού….

Εντάξει, λίγο κάπου να το μετριάσουμε!», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Αυτό που γίνεται το τελευταίο 48ωρο, με αυτά τα μηνύματα μίσους, νομίζω ότι είναι εντελώς αχρείαστο. Η Κατερίνα μάς έχει συνηθίσει να απαντά, όταν συζητιέται κάτι. Χθες, εννιά στους δέκα περίμεναν μια απάντησή της, αλλά η ίδια επέλεξε να μην ρίξει λάδι στη φωτιά».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις