Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Ρόδος: Δεν τα κατάφερε 18χρονος μοτοσικλετιστής
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Ρόδος: Δεν τα κατάφερε 18χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο Ρόδος: Μετά από 8 ημέρες στη ΜΕΘ ο νεαρός μοτοσικλετιστής πέθανε εχθές - Οι έρευνες που διεξάγονται

Ο 18χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο επαρχιακού δρόμου του νησιού, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Έπειτα από τη σύγκρουση, ο ατυχής νεαρός διακομίστηκε άμεσα από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη στην εντατική μονάδα. Ο νεαρός πέθανε χθες, σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, μετά από οκτώ μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρόδου.

Ο 18χρονος από το νησί τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι της 18ης Φεβρουαρίου στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ρόδου – Καλλιθέας. Το τροχαίο είχε καταγραφεί όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός προσέκρουσε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου στην επαρχιακή οδό.

Έρευνες για το δυστύχημα

Υπό τις έρευνες αξιωματικών της Τροχαίας Ρόδου είναι το δίκυκλο όχημα που οδηγούσε ο νεαρός (κοντά σε σούπερμάρκετ ΑΒ) που συγκρούστηκε με σφοδρότητα σε στάση λεωφορείου. Στόχος είναι να βρεθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα. Η ένταση της σύγκρουσης αποτυπώνεται στο γεγονός ότι το όχημα διαπέρασε το πλαϊνό μέρος της στάσης, καταστρέφοντας τα τζάμια.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις