Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πτολεμαΐδα: Όταν η τραγική οικογένεια απασχολούσε τα ΜΜΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Πτολεμαΐδα: Όταν η τραγική οικογένεια απασχολούσε τα ΜΜΕ

Πτολεμαΐδα: Η άτυχη οικογένεια είχε απασχολήσει τα μέσα και στο παρελθόν

Μια ανείπωτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Πτολεμαΐδα, όπου μία γυναίκα έχασε όχι μόνο το 7,5 μηνών βρέφος της αλλά και τον σύζυγό της. «Την ώρα που μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πέθανε, με παίρνανε τηλέφωνο από το Θεαγένειο ότι ο άντρας μου πέθανε», λέει συγκλονίζοντας η μητέρα στο MEGA. Το άτυχο αγοράκι, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νο0σοκομείο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, που αντιμετώπιζε. «Το παιδί μου το πήγα για μία δύσπνοια και μου λένε ότι “θα το διασωληνώσουμε και μπορεί να μείνει γιατί έχει θέματα”. Οκ, ξέραμε ότι έχει θέματα και εκείνη την ώρα μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πεθαίνει».

Η ατυχία όμως, δεν σταματάει εκεί, καθώς αμέσως μετά το θάνατο του μωρού της, η 42χρονη ενημερώνεται τηλεφωνικά από γιατρούς του Θεαγενείου ότι κατέληξε και ο άνδρας της, ο οποίος έπασχε εξίσου από σοβαρό πρόβλημα υγείας. «Καρκίνο, καλπάζουσα μορφή. Τίποτα, πριν από 15 μέρες το μάθαμε. Είναι ασύλληπτο», συμπλήρωσε η σύζυγος.

Συγκλόνισε ο πατέρας του βρέφους λίγους μήνες πριν

Όπως αποκάλυψε ωστόσο, η εκπομπή Live News στο MEGA, επτά μήνες η οικογένεια είχε απασχολήσει ξανά, συγκινώντας το πανελλήνιο. Ο λόγος ήταν η διακομιδή μητέρας και βρέφους από την Πτολεμαΐδα στην Θεσσαλονίκη, για την οποία ΕΚΑΒ και Αστυνομία είχαν στήσει μεγάλη επιχείρηση, τον Ιούλιο του 2023. Πιο συγκεκριμένα, το αγοράκι είχε γεννηθεί χωρίς σφυγμό και έπρεπε να το κρατήσουν στην ζωή μετά τη γέννα. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά της μεταφοράς, ο ίδιος ο πατέρας είχε αναφέρει στην ΕΡΤ  «Με σήκωσε η γυναίκα μου και μου είπε “έσπασαν τα νερά”, τελικά ήταν γεμάτη αίματα.
Την πήρα και πήγαμε στο νοσοκομείο, έγινε αποκόλληση πλακούντα. Το παιδί γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, έγινε επιτυχώς η ανάνηψη». «Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Μποδοσάκειο και στο Ιπποκράτειο αλλά και τους αστυνομικούς», τόνισε τότε ο κ. Πέτρος Κούσης, πατέρας του παιδιού,όνταε συγκινημένος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις