Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μετέωρα: Κακοποίηση σκύλου από άγνωστο δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Μετέωρα: Κακοποίηση σκύλου από άγνωστο δράστη

Μετέωρα: Έδεσαν με σύρμα σκύλο και τον πέταξαν σε χαντάκι βάθους δύο μέτρων - Δείτε φωτογραφίες

Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό κακοποίησης ζώου ήρθε στην επικαιρότητα σήμερα. Αδέσποτος σκύλος έπεσε θύμα αγνώστου δράστη. Ο ίδιος, τον έδεσε με σύρμα και τον άφησε παρατημένο σε ένα χαντάκι. Ολόκληρη επιχείρηση διάσωσης στήθηκε, εχθές το απόγευμα, για την εύρεση και την περίθαλψη του από το Δήμο Μετεώρων στους Αγίους Θεοδώρους.

Αρμόδιο συνεργείο του Δήμου Μετεώρων έσπευσε σε διάσωση έπειτα από κλήση ενός πολίτη. Σύμφωνα με το διαθέσιμο υλικό και όλες τις καταγεγραμμένες πηγές, ο δράστης πρώτα έδεσε με σύρμα το κεφάλι του σκύλου με το αριστερό πίσω πόδι του. Στη συνέχεια, τον έριξε σε χαντάκι με νερό βάθους δύο μέτρων.

Έρευνες για τον δράστη από τις Αρχές

Το ανυπεράσπιστο θύμα διακομίσθηκε σε κτηνιατρείο της περιοχής που βρίσκεται σε συνεργασία με τον Δήμο Μετεώρων. Εκεί, πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες κτηνιατρικής περίθαλψης από το νόμο, αφού πρώτα αφαιρέθηκε το σύρμα που ήταν δεμένο. Το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων κλήθηκε απευθείας από τον δήμο. Έχει ξεκινήσει προανακριτική κινητοποίηση για να βρεθεί ο άγνωστος κακοποιός. Ο σκύλος μεταφέρθηκε στο κυνοτροφείο του Δήμου Μετεώρων, όπου και φιλοξενείται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις