Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Xιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Δυναμώνει η ομάδα του Μίγκελ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Xιρόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο: Δυναμώνει η ομάδα του Μίγκελ

Xιρόνα - Ράγιο Βαγιεκάνο: Στην 2η θέση η ομάδα του Μίγκελ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (26/2) η Χιρόνα υποδέχτηκε την Ράγιο Βαγεκάνο για την 26η αγωνιστική της Laliga στο Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες, ύστερα από 3 αγωνιστές, με σκορ 3-0, φτάνοντας στην 2η θέση στο -6 από την πρωτοπόρα Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αγώνας

Το πρώτο μέρος δεν είχε καμία σπουδαία φάση και από τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα η Χιρόνα είχε 4 ευκαιρίες για γκολ η οποίες η μια ήταν στον στόχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 ευκαιρίες για γκολ με καμία στον στόχο, με την κατοχή της μπάλας να ήταν υπέρ της Χιρόνα (60%).

Δεύτερο ημίχρονο

Η ομάδα του Μίγκελ, μπήκε δυνατά στον 2ο μέρος και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Τσιγκάνκοφ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας σε συρτή σέντρα από τα δεξιά και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων. Το έργο των γηπεδούχων έγινε ακόμα πιο εύκολο από το 76ο λεπτό  όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσαβαρία που είχε περάσει ως αλλαγή στο 64ο λεπτό.

Η Χιρόνα μάλιστα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης βρήκε δύο ακόμη γκολ με τον ίδιο σκόρερ, τον Σάβιο. Αρχικά στο 90+1′ ο Σάβιο έγραψε το 2-0 ενώ στο 90+6′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στην αναμέτρηση.

Η βαθμολογία

Με την χθεσινή νίκη της Χιρόνα όπως είπαμε και πιο πάνω έφτασε στην 2η θέση, όπως και η Ρεάλ Μπέτις που νίκησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο πέρασε την Ρεάλ Σοσιέδαδ και μπήκε στην 6αδα του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 26η αγωνιστικής

25/2

Κάντιθ – Θέλτα (2-2)

Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο (3-1)

Λας Πάλμας – Οσασούνα (1-1)

Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη (1-0)

24/2

Γρανάδα – Βαλένθια (Αναβολή)

Μπαρτσελόνα – Χετάφε (4-0)

Αλαβές – Μαγιόρκα (1-1)

Αλμερία – Ατλέτικο Μαδρίτης (2-2)

23/2

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ (1-3)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις