Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πύρρος Δήμας ΝΔ: Ο Μητσοτάκης δεν χρειάστηκε να με «ψήσει»
ΕΛΛΑΔΑ

Πύρρος Δήμας ΝΔ: Ο Μητσοτάκης δεν χρειάστηκε να με «ψήσει»

Πύρρος Δήμας ΝΔ: Δεν υπάρχει κράτος δικαίου στην Αλβανία - Όλοι συνεχίζουμε τον αγώνα για να υπάρχει μια δίκαιη νίκη και να ορκιστεί δήμαρχος στην Χειμάρρα ο Μπελέρης

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου, στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και για το μέλλον της Άρσης Βαρών στην Ελλάδα μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Πύρρος Δήμας. Αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει η νεολαία στη χώρα μας καθώς «κοπήκαν ώρες γυμναστικής, μειώθηκαν χρήματα σε ομοσπονδίες και βλέπουμε τα αποτελέσματα της βιας μέσα και έξω από τα σχολεία», ο Πύρρος Δήμας μίλησε και τα για τα θέματα που έχουμε στη Βόρεια Ήπειρο «με έναν δήμαρχο στη φυλακή». «Η Ελλάδα έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για τους ανθρώπους της Βορείας Ηπείρου κι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να υπάρχει η φωνή αυτών των ανθρώπων στην ευρωβουλή». είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικά, δε, για την υπόθεση Φρέντι Μπελέρη, ο Πύρρος Δήμας είπε ότι «δεν υπάρχει κράτος δικαίου στην Αλβανία» και ότι «όλοι μας συνεχίζουμε τον αγώνα για να υπάρχει μια δίκαιη νίκη και να ορκιστεί δήμαρχος στην Χειμάρρα ο Μπελέρης». «Υπάρχει μια τρομοκρατία στα χωριά μας. το σύστημα με παρακολουθεί κάθε φορά που πηγαίνω εκεί. Πηγαίνω συχνά εκεί δυστυχώς με σκιές να με ακολουθούν. Εκεί είναι οι ρίζες μου και χωρίς τις ρίζες μας δεν είμαστε τίποτα» συμπλήρωσε για την κατάσταση στη Χειμάρρα.

Όσον αφορά στην ταύτισή του με τη Νέα Δημοκρατία είπε ότι «ταυτίζομαι με τη ΝΔ γιατί είχε τις ίδιες θέσεις όπως εγώ. Ο Μητσοτάκης ήταν πάντα δίπλα στα προβλήματα της Βορείας Ηπείρου. Δεν χρειάστηκε να με ψήσει. Τον πίστευα και είχα μια επαφή εδώ και χρόνια που την κρατήσαμε». Όπως εξομολογήθηκε «η πιο έντονη στιγμή μου ήταν τα 13 λεπτά χειροκροτήματος του κόσμου» προσθέτοντας ότι από το 2015 μέχρι το 2019 η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών είχε γονατίσει.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις