Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τσαγκρινού έγκυος: Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί
LIFESTYLE

Τσαγκρινού έγκυος: Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί

Τσαγκρινού έγκυος: "Πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε" ομολογεί η Έλενα Τσαγκρινού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έλενα Τσαγκρινού όπως ανακοίνωσε, μέσα από τα social media, στους διαδικτυακούς της φίλους το απόγευμα του Σαββάτου. Κι αυτό μιας και η νεαρή τραγουδίστρια είναι για πρώτη φορά έγκυος αναμένοντας τον καρπό του έρωτα της με τον Dj Stephan. Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Τσαγκρινού θέλησε να μοιραστεί την χαρά της δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο από τον υπερηχογράφημα του μωρού. Βεβαίως την ανάρτηση συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο για όλα όσα αισθάνεται αυτό το διάστημα.

«Ήρθε η στιγμή που τόσο πολύ περιμέναμε να μοιραστούμε μαζί σας. Που με πολύ προσπάθεια και 10 μήνες υπομονή, αποχή από όλες τις live εμφανίσεις, ακινησία, ζαλάδες και άλλα , ευτυχώς καταφέραμε κατά πολύ, να σταθεροποιήσουμε το μωράκι. Εγώ και ο Κώστας περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι με τόση χαρά και εκτίμηση γιατί ακριβώς πριν λίγους μήνες ζήσαμε το άσχημο συναίσθημα της αποβολής που ήταν για μας βίαιο και μας στιγμάτισε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού. «Όμως δεν μείναμε στο να το αφήσουμε… κάναμε έναν μεγάλο αγώνα εδώ και 10 μήνες… Έρχεται πολλή συζήτηση με μελλοντικές μανούλες σαν εσάς αλλά και εκείνες που περάσαμε το συναίσθημα «αποβολή» και για λίγο απογοητευτήκαμε… Σας εύχομαι να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας» καταλήγει η εγκυμονούσα τραγουδίστρια στη νέα της ανάρτηση στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις