Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέφανος Κωνσταντινίδης παιδιά: «Ο γιος μου έφτασε να μην έχει άλλη φλέβα να του βάλουν αντιβίωση»
LIFESTYLE

Στέφανος Κωνσταντινίδης παιδιά: «Ο γιος μου έφτασε να μην έχει άλλη φλέβα να του βάλουν αντιβίωση»

Στέφανος Κωνσταντινίδης παιδιά: "Υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και αναγκαστήκαμε να είμαστε σε νοσοκομεία μέχρι που έκανε επέμβαση"

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης βρέθηκε καλεσμένος του Τάσου Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τις αλλαγές που αισθάνθηκε σαν γονιός από την πρώτη στη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του αποκαλύπτοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του στις πρώτες 15 ημέρες της ζωής του. Ειδικότερα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε ραγδαία διαφορά από την πρώτη στη δεύτερη εγκυμοσύνη αλλά δεν ήταν επειδή ήμουν εγώ εμπειρότερος ως πατέρας και η Μαρία εμπειρότερη ως μητέρα. ‘Ήταν επειδή, όταν γεννήθηκε ο μικρός, πολύ σύντομα, στις 15 περίπου ημέρες, υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αναγκαστήκαμε να είμαστε για περισσότερο από έναν μήνα στα νοσοκομεία μέχρι που έκανε και επέμβαση».

«Ξέρεις πως είναι τώρα ένα παιδάκι, που δεν έχει κλείσει τον πρώτο μήνα της ζωής του, να πρέπει για 45 λεπτά να το κοιμίσουν και να παίρνει ενδοφλέβια αντιβίωση μέχρι που να φτάσει στο σημείο να μην έχει άλλη φλέβα για να του βάλουν την αντιβίωση. Τέλος καλό όμως, όλα καλά. Ο Αντωνάρας είναι δύναμη». «Αυτό το παιδάκι, από τις 15 μέρες που γεννήθηκε μέχρι και δυόμιση μηνών, αντί για γάλα έπινε αντιβίωση. Εκεί τα είδα όλα, αυτή είναι η έκφραση. Έπρεπε όμως να είμαι δυνατός και να παίζω θέατρο, σαν να μην τρέχει τίποτα, για να μην καταπέσει η Μαρία. Η δε Μαρία, επειδή συνέβη αυτό στον Αντώνη και αισθανόταν ότι πρέπει να είναι δυνατή για να ανταπεξέλθει, δεν επέτρεψε στον εαυτό της να πάθει κατάθλιψη» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος, με τον Τάσο Ιορδανίδη στην παρουσίαση, της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις