Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παρέμβαση Τσίπρα – Ζαχαριάδης: Tο κόμμα κατρακυλά και πολιτικά και δημοσκοπικά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση Τσίπρα – Ζαχαριάδης: Tο κόμμα κατρακυλά και πολιτικά και δημοσκοπικά

Παρέμβαση Τσίπρα - Ζαχαριάδης: Η Γεροβασίλη θα μπορούσε να είναι υποψήφια απέναντι στον Κασσελάκη

«Απολύτως θετική» χαρακτήρισε την παρέμβαση Τσίπρα ο Κώστας Ζαχαριάδης, τονίζοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός σηκώνει το μπόι του και τη ματιά του και λέει τα πράγματα με τον τρόπο που είναι. «Έχουμε πρόβλημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, σοβαρό» είπε και αναφέρθηκε στη διαδικασία με την οποία αυτή η ηγεσία μπορεί τελικά να κριθεί και να αλλάξει.

Ζαχαριάδης: Tο κόμμα κατρακυλά και πολιτικά και δημοσκοπικά

Τόνισε ότι «κατά την περίοδο προεδρίας του Στέφανου Κασσελάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να κάνει ένα μικρό βήμα προς το πάνω, το κόμμα κατρακυλά και πολιτικά και δημοσκοπικά και από άποψη συσπείρωσης κοινωνικής και οργανωτικής. Ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα είναι πολιτικά και οργανωτικά αφυδατωμένος». «Απέναντι σε αυτή την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να αναταχθεί» είπε, επιβεβαιώνοντας στη συνέχεια πως θα υπάρξει αντιπαραθετική υποψηφιότητα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη. «Φυσικά και θα υπάρχει αντιπαραθετική υποψηφιότητα απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη. Ασφαλώς και θα υπάρχει» τόνισε.

Για την Όλγα Γεροβασίλη

Ερωτηθείς αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα μπορούσε να σταθεί απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη και αν η κ. Γεροβασίλη είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει και να παίξει ένα ρόλο την επόμενη ημέρα, το στέλεχος της Πολιτικής Γραμματεάς απάντησε: «Κατά την άποψή μου ναι η κα Όλγα Γεροβασίλη μπορεί», σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν υποδεικνύει τίποτα σε κανέναν. Ερωτηθείς σχετικά με το τι θα γίνει στην περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης ξανακερδίσει τις εκλογικές είπε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να επιστρέψει στην πολιτική λειτουργεία και να ισχυροποιηθεί σαν κόμμα.

Για τη φράση «Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε»

Ο κ Ζαχαριάδης εμφανίστηκε εξοργισμένος με τη φράση του κ. Κασσελάκη «βρείτε μου αντίπαλο και πάμε», σημειώνοντας: «Eγώ δεν μπήκα σε κόμμα με αντιπάλους». Υπογράμμισε ότι αυτό είναι μια «απολίτικη, αυταρχική αντιμετώπιση των πραγμάτων». «Δεν θα κάνουμε το κόμμα μας αρένα, δεν αντιμετωπίζουμε εσωτερικούς εχθρούς» είπε με νόημα ο κ Ζαχαριάδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις