Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Μελέτη: «Βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο»
LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη: «Βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο»

Ελεονώρα Μελέτη «Με πιάνουν τα γέλια αν πρέπει να ποζάρω με σέξι femme fatale ύφος ωραίας»

Με αφορμή ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου η παρουσιάστρια του Mega Ελεωνόρα Μελέτη απάντησε σε ερώτηση θαυμάστριας της σχετικά με τις στιλιστικές της εμφανίσεις στο πλατό, αλλά και τον λόγο για τον οποίο δεν ποζάρει καθημερινά στο instagram παρουσιάζοντας λεπτομερώς το look της ημέρας.

Συγκεκριμένα, κάποιος τη ρώτησε γιατί δεν φωτογραφίζεται καθημερινά στην εκπομπή, παρουσιάζοντας  τα σύνολα που φοράει κάθε μέρα, στα social media ώστε να μην τα ψάχνει το κοινό της. «Μου άρεσε πολύ η φόρμα που φόραγες σήμερα στην εκπομπή. Μπορείς να μου πεις τι μάρκα είναι; Γιατί βρε κούκλα μου δεν φωτογραφίζεις κι εσύ τα ρούχα της ημέρας και τα ψάχνουμε;», τη ρώτησε.

 Η απάντηση της παρουσιάστριας 

Η παρουσιάστρια της απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο σε στόρι γράφοντας : «Γιατί αγαπημένα μου κορίτσια βαριέμαι οικτρά να κάνω το μοντέλο. Δεν έχω τον χρόνο άλλωστε. Άσε που με πιάνουν τα γέλια αν πρέπει να ποζάρω με σέξι femme fatale ύφος ωραίας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στους τίτλους τέλους της εκπομπής μπαίνουν όλα τα καταστήματα που μας κάνουν την τιμή να μας ντύνουν όμορφα. Επίσης μπορείτε να ρωτάτε την Τζόρτζια Παντελέ». έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη, παραπέμποντας τον follower της στη στιλίστριά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις