Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζόυς Ευείδη: Η ηθοποιός μιλά για το πρόβλημα υγείας στα γυρίσματα της σειράς
LIFESTYLE

Τζόυς Ευείδη: Η ηθοποιός μιλά για το πρόβλημα υγείας στα γυρίσματα της σειράς

Τζόυς Ευείδη: Η συνέντευξη της ηθοποιού στο «Πάμε Δανάη» για την εμπειρία της στα γυρίσματα του Ρετιρέ

Η Τζόυς Ευείδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων έκανε κάποιες δηλώσεις για την περίοδο του Ρετιρέ. Καταρχάς, η ηθοποιός παρέθεσε ότι: «Με εκνευρίζει η αγένεια. Περπατάς στο δρόμο και κάποιος σου φωνάζει “γεια σου ρε Ευείδη, γέρασες κι εσύ”. Γεννήθηκα στον Καναδά και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη. Έχω ακόμη την καναδική υπηκοότητα. Ο έρωτας είναι πολύ κουραστικός, ψυχοφθόρος και ταλαιπωρία. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω ντραπεί ποτέ για τίποτα, δεν έχω κάνει ποτέ κατινιά».

Η Τζόυς Ευείδη συνέχισε λέγοντας: «Ο μεγάλος μου τρόμος είναι ότι θα ξεχάσω τα λόγια μου στην παράσταση. Δεν τα έχω ξεχάσει ποτέ, αλλά ζω με τον εφιάλτη. Στο Ρετιρέ είχα πάθει την πρώτη νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να τα λέμε, όπως τα είχε γράψει. Στην Έλντα και σε εμένα μάς άφηνε μια σχετική ελευθερία για να λέμε καμιά εξυπνάδα της νεολαίας. Το πρωί ξυπνούσα, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα. Πολύ άγχος!».

Μια από τις πιο δύσκολες σκηνές

Και τόνισε: «Πέρασα πολύ δύσκολα στο “Οξυγόνο”. Όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό, κουβαλάς το βάρος μέσα σου. Η σκηνή που με δέρνει ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες, γύρισα στο σπίτι μου μπλαβί! Σε κάποια στιγμή με χτύπησε καταλάθος στη μύτη με το γόνατό του κι έβαλε τα κλάματα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις