Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξάρχεια αυτοκτονία: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του – Νεκρή η γυναίκα
ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια αυτοκτονία: Ζευγάρι έκοψε τις φλέβες του – Νεκρή η γυναίκα

Εξάρχεια αυτοκτονία: Ο 57χρονος σύντροφός της υποστήριξε πως η γυναίκα του ήταν καρκινοπαθής και ότι ο ένας έκοψε τις φλέβες του άλλου

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου γυναίκας και τραυματισμού του συντρόφου της, στο διαμέρισμά τους, επί της οδού Κομνηνών, στα Εξάρχεια. Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο 57χρονος κάλεσε την Αστυνομία και είπε πως η σύντροφός του ήταν νεκρή, ότι έκοψε ο ένας τις φλέβες του άλλου και πως εκείνη ήταν καρκινοπαθής. Οπως ισχυρίσθηκε, συγκεκριμένα, αποφάσισαν και οι δύο να αυτοκτονήσουν. Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, εντόπισαν νεκρή την σύντροφό του και σοβαρά τραυματισμένο τον ίδιο με όμοια τραύματα στις φλέβες. Στο σπίτι εντοπίστηκε και ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής και θα κριθεί από το πόρισμά του τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για αυτοχειρία, αν όντως ο ένας έκοψε τις φλέβες του άλλου όπου αυτό δεν απαλλάσσει τον σύντροφό της από ενδεχόμενη απόδοση κατηγοριών για ανθρωποκτονία με συναίνεση ή αν υπάρχουν τυχόν τραυματισμοί που να είχαν προηγηθεί και να εξηγούν μία ακόμα χειρότερη έκβαση των γεγονότων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, κάνουν λόγο για πολύ βαθύ τραύμα στον καρπό της γυναίκας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από αυτόχειρα, άρα όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως όντως της έκοψε ο σύντροφός της τις φλέβες και ενδεχομένως εκείνη ως πιο αδύναμη δεν κατάφερε να το πράξει όπως εκείνος. Το σημείωμα θα δοθεί για γραφολογική εξέταση. Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Ελπίς» όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και δεν είναι σε θέση στην παρούσα φάση να καταθέσει.






Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις