Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στάθης Σχίζας: Aπαντά στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που λέει ότι τον έκανε γνωστό – Οι διάσημοι είναι στο Χόλιγουντ
LIFESTYLE

Στάθης Σχίζας: Aπαντά στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που λέει ότι τον έκανε γνωστό – Οι διάσημοι είναι στο Χόλιγουντ

Εμείς δεν είμαστε διάσημοι, έχουμε πάει σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια ριάλιτι. Έτσι είμαστε για 1,2,3 χρόνια αναγνωρίσιμοι και μέχρι εκεί».

Την δική του απάντηση δίνει ξανά ο Στάθης Σχίζας στις δηλώσεις που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη της η πρώην σύντροφος του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία ανέφερε πως  η ίδια έκανε γνωστό τον Στάθη Σχίζα, καθώς πριν τη σχέση τους ο κόσμος δεν τον γνώριζε.

Η Instagrammer συγκεκριμένα ανέφερε: «Ήταν ένας άνθρωπος που δεν τον ήξερε ο κόσμος κι εγώ έδινα όλο μου το είναι, για τον βοηθήσω. Οπότε, ήξερα και τις συνέπειες. Ότι δηλαδή αν κάποια μέρα χωρίζαμε, θα γινόταν σίγουρα γνωστός».

Εμείς δεν είμαστε διάσημοι, έχουμε πάει σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια ριάλιτι. Έτσι είμαστε για 1,2,3 χρόνια αναγνωρίσιμοι και μέχρι εκεί».

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο Στάθης Σχίζας είπε: «Δεν το εννοούσε έτσι, γνωρίζοντάς τη».

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Γιατί να στενοχωρηθώ; Δεν θα αναλύσω πώς το εννοούσε, η ίδια θα το αναλύσει. Σίγουρα δεν το εννοούσε έτσι όπως το είπε. Κάπου χάθηκε στη μέση». Τέλος, στην ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος  για το αν θεωρεί τον εαυτό του διάσημο ή όχι, ανέφερε: «Παροδικά είμαστε αναγνωρίσιμοι, διάσημοι εμείς δεν είμαστε. Διάσημοι είναι στο Χόλιγουντ. Εμείς δεν είμαστε διάσημοι, έχουμε πάει σε κάποια παιχνίδια και σε κάποια ριάλιτι. Έτσι είμαστε για 1,2,3 χρόνια αναγνωρίσιμοι και μέχρι εκεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις